Sport

Handbaliştii de la Dinamo se întorc în Bucureşti alături de fani. “Au închiriat un charter!” Ce zice Constantin Ştefan de meciul cu Sporting Lisabona

23.02.2019 | 23:09
Handbalistii de la Dinamo se intorc in Bucuresti alaturi de fani Au inchiriat un charter Ce zice Constantin Stefan de meciul cu Sporting Lisabona

Dinamo a pierdut meicul jucat în Portugalia cu Sporting Lisabona, scor 31-32, în cadrul barajului pentru promovarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, iar băieţii lui Constantin Ştefan se întorc în Bucureşti alături de fanii grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au închiriat un charter şi i-au invitat pe handbaliştii de la Dinamo alături de ei.

Constantin Ştefan, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul jucat de elevii săi cu Sporting Lisabona şi se declară mulţumit de rezultatul obţinut în Portugalia.

Fanii lui Dinamo i-au invitat pe handbaliştii lui Constantin Ştefan să se întoarcă împreună la Bucureşti

“Ne pregătim să plecăm spre Bucureşti cu un charter peste două ore. Suporterii au reuşit să închirieze un avion şi ei şi-au dorit ca să mergem cu ei. Au mai rămas 21 de locuri libere şi mergem cu ei spre Bucureşti. A fost un meci foarte dificil, cu un rezultat bun. Meciul retur o să fie cu totul altfel pentru că Sporting joacă foarte bine în deplasare. Sperăm să aducem foarte multă lume în sală joi seara. Am înţeles că s-au vândut toate biletele. O să jucăm în Ştefan cel Mare pentru că suporterii îşi doresc să jucăm acasă.

Au fost lucruri bune şi rele în meciul tur cu Sporting. Am reuşit de două ori să revenim în joc, dar am avut şi câteva căderi când le-am dat posibilitatea adversarului să marcheze. Sperăm să ajungem cu bine în Bucureşti. Băieţii vor avea liber mâine şi după aceea o să ne pregătim pentru meciul retur. Dacă nu veneam cu fanii reveneam duminică seara şi se pierdea o zi. Aveam o escală de aproape 4 ore la Paris şi se crea o oboseală la băieţi. Aşa că am preferat ca să ajungem mâine dimineaţa acasă şi să aibă timp de odihnă. Deocamdată nu avem probleme cu accidentările, dar în acest moment jucătorii sunt încă calzi şi durerile apar după câteva ore”, a spus Constantin Ştefan, antrenorul lui Dinamo.