Sport

Handbalul românesc se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile „naționalelor“, dar și cele din Liga Florilor și Liga Zimbrilor

Veste excepțională pentru iubitorii handbalului din România. Un trust de televiziune a achiziționat drepturile de transmisie și retransmisie ale meciurilor naţionalelor, dar şi campionatelor, Cupei şi Supercupei.
04.08.2022 | 19:25
Handbalul romanesc se vede la TV Cine a cumparat drepturile de difuzare pentru meciurile nationalelor dar si cele din Liga Florilor si Liga Zimbrilor
Handbalul românesc se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru meciurile „naționalelor“, dar și cele din Liga Florilor și Liga Zimbrilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Handbalul românesc se vede integral la TV începând din acest sezon. Meciurile naționalelor de handbal, dar și campionatele, Cupa României și Supercupa vor putea fi urmărite pe canalele pe care le deține Pro TV.

Handbalul românesc se vede la TV

Trustul din Bd. Pacheprotopopescu a cumpărat drepturile de difuzare, astfel că tot ce înseamnă handbal românesc va putea fi urmărit în direct pe programul TV Pro Arena, dar și oline, pe platforma VOYO.

ADVERTISEMENT

Până acum, drepturile de difuzare ale competițiilor românești de handbal aparțineau Televiziunii Române.

Pe parcursul unui an Pro Arena și VOYO vor transmite nu mai puțin de 150 de partide: ase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin şi trei din cel masculin), meciurile echipei naţionale de seniori feminin şi masculin, patru din meciurile din Cupa României şi cele din Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Reacția FRH: „Suntem încântați de interesul românilor pentru handbal”

Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare a competițiilor interne din handbalul românesc, atât pentru TV, cât și platformele online și cele de social media. Meciurile de pe semicerc se vor vedea la Pro TV în următoarele patru sezoane:

  • 2022-2023
  • 2023-2024
  • 2024-2025
  • 2025-2026

Înainte să cumpere drepturile de difuzare a competițiilor interne de handbal, masculin și feminin, din portofoliul celor de la Pro TV mai făceau parte următoarele competiții sportive: EURO, Europa League, Conference Legue, FA Cup și UFC.

ADVERTISEMENT

„Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru”, a declarat Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, conform ProTV.ro.

„Achiziţionarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajamentul pe care l-am luat de a dezvolta porfoliul nostru de Sport şi de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre.

ADVERTISEMENT

După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC şi toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani şi în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitaţie pentru a conecta Românii care urmăresc Pro TV şi VOYO.

Suntem încântaţi de încheierea acestui parteneriat cu Federaţia Română de Handbal şi suntem convinşi că vor urma rezultate sportive incredibile”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

ADVERTISEMENT