Sport

Hansi Flick nu vrea festival de goluri în Germania – România: ”1-0, un rezultat pe care l-aș primi cu bucurie”. Ce spune despre Mirel Rădoi

Echipa națională reintră în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială de anul viitor. Vineri, ”tricolorii” înfruntă Germania la ea acasă.
07.10.2021 | 14:46
Hansi Flick nu vrea festival de goluri in Germania  Romania 10 un rezultat pe care las primi cu bucurie Ce spune despre Mirel Radoi
ADVERTISEMENT

Disputa dintre reprezentativele României și Germaniei, de la Hamburg, pornește disproporționat, cu echipa gazdă favorită certă.

Totuși, selecționerul Hansi Flick a declarat în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei de vineri că s-ar mulțumi și cu o victorie la limită.

ADVERTISEMENT

Declarații precaute ale lui Hansi Flick înaintea duelului cu România

Germania e lidera grupei J cu 15 puncte și, după scurtcircuitul din meciul cu Macedonia de Nord, pierdut de nemți cu 1-2, nu mai iau în calcul nici un pas greșit.

Selecționerul Hansi Flick a declarat că ar fi mulțumit și cu o victorie la limită în fața României lui Mirel Rădoi, dar că echipa sa va încerca să facă și spectacol pentru fani.

ADVERTISEMENT

”1-0 ar fi un rezultat pe care l-aș primi cu bucurie, sunt 3 puncte, ne ajută la calificare. Dar vrem să bucurăm suporterii și va fi un meci frumos”, a spus Flick la conferința de presă.

Selecționerul Germaniei a convocat toate vedetele și anunță că lupta pentru titularizare este extrem de aprigă. Chiar dacă are în lot câțiva tineri de mare valoare, Hansi Flick a lăsat să se înțeleagă că va miza tot pe experiență.

ADVERTISEMENT

”Avem 3 sau 4 variante pe postul pe care joacă Muller, e o provocare pentru titularizare, dar Thomas e un jucător extrem de important pentru noi. E o provocare să explicăm celor care nu sunt titulari alegerile noastre, dar am asigurat mereu o comunicare bună”, a explicat Flick.

Hansi Flick a lăudat jocul ofensiv al României

În prima întâlnire dintre România și Germania din actualele preliminarii pentru Cupa Mondială de anul viitor, nemții s-au impus la limită 1-0 la București.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost la discreția Germaniei care a irosit ocazii după ocazii, dar selecționerul Hansi Flick laudă jocul ofensiv pe care Mirel Rădoi încearcă să îl impună la națională.

”Mirel Rădoi face o treabă foarte bună, joacă ofensiv, încearcă să construiască o echipă care joacă fotbal. Trebuie să punem presiune pe România”, a spus Flick.

Meciul Germania – România se joacă la Hamburg pe arena Volksparkstadion cu o capacitate de 57.000 de locuri. Partida va începe de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de Pro TV.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,58 este cota pentru „1 solist și marchează ambele echipe” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: