News

Haos creat de un român pe o autostradă din Germania! 4 morți după ce a intrat pe contrasens

19.11.2020 | 15:14
Haos creat de un roman pe o autostrada din Germania 4 morti dupa ce a intrat pe contrasens
ADVERTISEMENT

Haos creat de un român pe o autostradă din Germania! Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a provocat un accident teribil în apropiere de Munchen. Acesta a intrat pe contrasens, chiar pe banda din mijloc. 

Din păcate, autoturismul condus de român s-a izbit violent de o altă mașină care circula regulamentar. Toate cele patru persoane implicate în incidentul rutier și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Conform presei germane, în mașina care a provocat accidentul se mai afla un cetățean român de 50 de ani, iar în cel de-al doilea autoturism erau doi cetățeni germani.

Accident înfiorător făcut de un român pe o autostradă din Germania!

De remarcat că evenimentul rutier a avut loc pe autostrada A99. Jurnaliștii de la merkur.de spun că înaintea producerii lui mai mulți șoferi au sunat la numărul de urgențe.

ADVERTISEMENT

Aceștia anunțau disperați că o mașină mergea cu viteză pe contrasens și un incident este posibil în orice clipă. Echipajul de poliție care s-a deplasat în zona indicată a ajuns, însă, după impact.

La locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale și chiar un elicopter, chemat imediat de agenții care au ajuns primii.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, niciuna din victime nu a mai putut fi salvată. Anchetatorii spun că cei doi șoferi, atât românul, cât și cetățeanul neamț nu consumaseră alcool sau droguri.

Deocamdată, nu este clar motivul pentru care șoferul român a intrat pe autostradă în sens invers și nici cât timp a condus în direcția greșită înaintea accidentului.

ADVERTISEMENT

Înregistrările de pe camere trebuie acum evaluate. Între timp, poliția germană a solicitat chiar ajutorul unui expert în asemenea filmări. De remarcat că agenții au luat decizia de a închide pentru ore întregi drumul către Salzburg, drum pe care s-a petrecut nenorocirea.

 

ADVERTISEMENT