ADVERTISEMENT
News

Haos creat de un român pe o autostradă din Germania! 4 morți după ce a intrat pe contrasens

Autor: Alexandru Năstase | 19.11.2020 | 15:14
Haos creat de un român pe o autostradă din Germania! 4 morți după ce a intrat pe contrasens
Accidentul a ținut traficul oprit pentru ore întregi. Sursa foto - merkur.de

Haos creat de un român pe o autostradă din Germania! Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a provocat un accident teribil în apropiere de Munchen. Acesta a intrat pe contrasens, chiar pe banda din mijloc. 

ADVERTISEMENT

Din păcate, autoturismul condus de român s-a izbit violent de o altă mașină care circula regulamentar. Toate cele patru persoane implicate în incidentul rutier și-au pierdut viața.

Conform presei germane, în mașina care a provocat accidentul se mai afla un cetățean român de 50 de ani, iar în cel de-al doilea autoturism erau doi cetățeni germani.

Accident înfiorător făcut de un român pe o autostradă din Germania!

De remarcat că evenimentul rutier a avut loc pe autostrada A99. Jurnaliștii de la merkur.de spun că înaintea producerii lui mai mulți șoferi au sunat la numărul de urgențe.

ADVERTISEMENT

Aceștia anunțau disperați că o mașină mergea cu viteză pe contrasens și un incident este posibil în orice clipă. Echipajul de poliție care s-a deplasat în zona indicată a ajuns, însă, după impact.

La locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale și chiar un elicopter, chemat imediat de agenții care au ajuns primii.

Din nefericire, niciuna din victime nu a mai putut fi salvată. Anchetatorii spun că cei doi șoferi, atât românul, cât și cetățeanul neamț nu consumaseră alcool sau droguri.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu este clar motivul pentru care șoferul român a intrat pe autostradă în sens invers și nici cât timp a condus în direcția greșită înaintea accidentului.

Înregistrările de pe camere trebuie acum evaluate. Între timp, poliția germană a solicitat chiar ajutorul unui expert în asemenea filmări. De remarcat că agenții au luat decizia de a închide pentru ore întregi drumul către Salzburg, drum pe care s-a petrecut nenorocirea.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!