Sport

Haos în fotbalul românesc! Bătăi și sânge pe teren la derby-ul pentru promovare. Video

România continuă să fie țara tuturor posibilităților. În ligile inferioare nu se promovează fotbaliști tineri, ci au loc bătăi sângeroase, așa cum s-a întâmplat la un derby din Liga 5.
06.05.2022 | 11:10
Haos in fotbalul romanesc Batai si sange pe teren la derbyul pentru promovare Video
ADVERTISEMENT

Nu mai e de mirare că fotbalul românesc e într-un regres continuu. În ligile inferioare, în loc să fie promovați și să aibă expunere jucătorii și antrenorii tineri, au loc meciuri umbrite de scandaluri sângeroase. Cel mai recent astfel de eveniment a avut loc în București, la un meci de Liga 5, între principalele două contracandidate la promovare.

Haos general la Venus București – Tracțiunea, derby-ul din Liga 5. Salvarea și Poliția au venit la stadion

Lupta pentru promovare naște pasiuni aprige până și în Liga 5 din București, acolo unde rivalele Venus București și Tracțiunea au avut derby într-un meci restanță, disputat joi, 5 mai, de la ora 18:00, pe stadionul „Biruința” din cartierul Dămăroaia.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei, oaspeții erau pe primul loc în Liga 5, cu 53 de puncte, zece mai multe decât septupla campioană a României, care a fost reînființată în anul 2014.

Haosul a început în minutul 85, atunci când tabela de marcaj arăta scorul de 4-2 în favoarea celor de la Venus București, iar un conflict a izbucnit în preajma băncilor de rezerve. Jucătorii și membrii din staff-ul tehnic al celor două echipe s-au luat la bătaie, tentativa brigăzii de arbitri de a separa cele două tabere fiind inutilă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor imagini exclusive de la bătaia sângeroasă care a avut loc la derby-ul dintre Venus București (în echipament negru) și ACS Tracțiunea (în echipament alb). În urma evenimentelor, „centralul” a fost nevoit să fluiere finalul partidei, astfel că rezultatul va fi stabilit la comisiile AMFB (n.r. – Asociația Municipală de Fotbal București).

Vezi AICI scenele incredibile cu bătaia de la Venus – Tracțiunea

La stadionul „Biriuința” au sosit și forțele de ordine, dar și Salvarea, pentru că mulți dintre cei implicați în scandal au ieșit extrem de șifonați. La minutul 03:00 al înregistrării video obținute de site-ul nostru, un jucător al gazdelor trece prin fața camerei cu nasul spart și plin de sânge. FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbalistul vătămat s-a ales cu o fractură de piramidă nazală.

ADVERTISEMENT
Salvarea a venit la stadionul „Biruința”, după scandalul iscat la derby-ul Venus – Tracțiunea din Liga 5. FOTO: Fanatik

FANATIK a aflat în exclusivitate că urmează sancțiuni drastice în urma acestui eveniment sângeros, iar echipele din Liga 5, care se afla în urma celor de la Venus și Tracțiunea, speră chiar ca acestea să fie excluse din campionat pentru a putea obține biletele de promovare.

Cum arată în acest moment Clasamentul Ligii 5 din București:

Clasament Liga 5, AMFB București. FOTO: frf-ajf.ro

Radu Petrescu a arbitrat în Liga 5 sezonul acesta, chiar la „Biruința”

Stadionul „Biriunța” devine încet, dar sigur o adevărată vedetă a celui de-al cincilea eșalon fotbalistic din România. În acest sezon, fieful celor de la Venus București a fost gazdă și pentru o brigadă de arbitri FIFA, care l-a avut ca protagonist pe Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii martie, FANATIK a prezentat imagini exclusive cu arbitrul în vârstă de 39 de ani prestând pe terenul din cartierul Dămăroaia. Ipostaza în care a fost surprins Petrescu a stârnit multe ironii și hohote e râs, deoarece bucureșteanul a renunțat atunci la fluierul de „central” pentru steagul de„tușier”.

  • 7 titluri de campioană are Venus București, la fel ca CFR Cluj, locul 3 în topul celor mai galonate echipe din istoria României
ADVERTISEMENT