Sport

Haos în Grecia la derby-ul PAOK – Aris Salonic. Fanii echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Reacția antrenorului român. Video

Fotbalul din Grecia trăiește noi momente dramatice, după ce fanii au creat haos la derby-ul PAOK - Aris Salonic, iar arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul.
29.11.2021 | 09:23
Haos in Grecia la derbyul PAOK  Aris Salonic Fanii echipei lui Razvan Lucescu au invadat terenul Reactia antrenorului roman Video
Fotbalul din Grecia trăiește noi momente dramatice, după ce fanii au creat haos la derby-ul PAOK - Aris Salonic, iar arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul. Sursă foto: gazzetta.gr
ADVERTISEMENT
29-11-2021
07:23

Cum a reacționat Răzvan Lucescu după incidentele din PAOK - Aris Salonic

Răzvan Lucescu s-a ferit să vorbească prea mult la finalul meciului despre incidentele provocate de suporteri și s-a focusat mai mult pe forma echipei sale, care nu este una deloc grozavă, PAOK pierzând în ultimele două etape.

„Nu am prea multe de spus pentru că sunt foarte supărat. Din cauza ultimelor două jocuri ne-am prăbușit (n.r. meciul cu Aris şi 0-2 cu Atromitos). Eu sunt vinovat, probabil că am setat standarde prea ridicate și poate că nu am reușit să gestionez problemele jucătorilor care au fost accidentaţi.

Trebuie să schimbăm lucrurile și să reacționăm. Trebuie să luptăm în continuare încă de la meciul din Cupă, de miercuri. Au trecut doar 20 de minute după meci, nu putem face o analiză. Trebuie să îi motivăm pe jucători și trebuie să găsim o modalitate de a reacționa”, a declarat Răzvan Lucescu, după PAOK – Aris 0-1.

Revenit la PAOK după o pauză de doi ani, antrenorul Răzvan Lucescu nu mai are rezultatele bune din trecut și acest lucru îi nemulțumește pe suporterii exuberanți.

Patronul Ivan Savvidis a învățat din greșelile trecutului și pentru a fi sigur că nu-l va mai pierde atât de ușor pe tehnicianul româmn i-a fixat o clauză uriașă.

ADVERTISEMENT

Fanii au creat haos la meciul PAOK – Aris Salonic

Doar că ”alb-negrii” sunt departe în clasament de liderul Olympiacos, iar frustrările suporterilor au refulat la derby-ul PAOK – Aris Salonic, din etapa a 11-a a campionatului Greciei, aceștia creând un adevărat haos pe stadion.

Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol încă din prima repriză, iar acest lucru i-a înfuriat pe fani. Cu cât timpul se scurgea și favoriții nu reușeau să marcheze tensiunea creștea, iar totul a dat în clocot în minutele de prelungire.

ADVERTISEMENT

Nemulțumiți de rezultat, dar și de jocul modest al formației lui Lucescu jr., suporterii au început să mai întâi să arunce cu petarde și fumigene în teren înainte de a invada gazonul și a opri meciul.

Partida s-a reluat după o întrerupere de 42 de minute

Arbitrul scoțian Bobby Madden a decis imediat întreruperea jocului și a trimis cele două echipe la cabine. Poliția a intervenit prompt și au avut loc cioniri dure cu fanii turbulenți de pe stadionul Toumba.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine au anunțat arestarea a patru suporteri implicați în incidente, iar un altul a avut nevoie de îngrijiri medicale. După discuții îndelungate și după ce stadionul a fost evacuat, arbitrul a decis continuarea întâlnirii pentru încă aproximativ trei minute, cât mai era de jucat.

După 42 de minute de întrerupere, partida a fost reluată, dar nimic nu s-a mai întâmplat notabil. Arbitrul Bobby Madden a pus capăt întâlnirii cu o jumătate de minut mai repede decât ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

PAOK e la 10 puncte în urma lui Olympiacos

Chiar dacă jocul a fost reluat în cele din urmă, este de așteptat ca gazdele să primească o suspendare drastică după aceste incidente. Dacă partida nu ar mai fi continuat sancțiunile ar fi fost, probabil, și mai dure.

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a început meciul cu atacantul Alexandru Mitriță pe banca de rezerve, dar l-a introdus pe teren în minutul 61. La Aris, fundașul Cristian Ganea a jucat toate minutele.

Trupa tehnicianul român se află pe locul trei în clasament, cu 19 puncte, la zece puncte în urma liderului Olympiacos. Cu victoria din derby, Aris Salonic a urcat pe poziția a șaptea, prima sub linia de play-off, cu 14 puncte.

ADVERTISEMENT