Fotbal intern

Haos în Liga 1 din cauza pandemiei de coronavirus. Un club a anunțat că reia antrenamentele peste trei zile. U Craiova le-a dat liber jucătorilor până la finalul lunii aprilie

15.03.2020 | 13:03
Haos in Liga 1 din cauza pandemiei de coronavirus Un club a anuntat ca reia antrenamentele peste trei zile U Craiova lea dat liber jucatorilor pana la finalul lunii aprilie
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a suspendat Liga 1, dar cluburile au luat decizii diametral opuse în pauza competițională. Dacă Universitatea Craiova a anunțat că va opri toate activitățile până pe 21 aprilie, Poli Iași transmite că antrenamentele se vor relua miercuri, 18 martie.

Poli Iași reia antrenamentele

Fotbalul românesc, la fel ca majoritatea competițiilor din Europa, trece printr-o perioadă de incertitudine din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Inițial, FRF a anunțat că meciurile se vor opri până pe 31 martie, însă situația provocată de coronavirus se înrăutățește pe zi ce trece, Klaus Iohannis anunțând stare de urgență de luni, 16 martie, iar reluarea Ligii 1 pe 31 martie pare improbabilă.

Universitatea Craiova a anunțat că va opri toate activitățile clubului până pe 21 aprilie, considerând că partidele oficiale nu vor putea reîncepe mai devreme de 1 mai, dar, în același timp, un alt club din Liga 1, Poli Iași, transmite că jucătorii vor reveni la antrenamente de miercuri, 18 martie, dacă nu vor fi oferite alte recomandări până la acea dată.

ADVERTISEMENT

Antrenamentele echipei au fost suspendate până miercuri, 18 martie. În funcție de noutățile care apar, se vor lua măsuri în consecință”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Poli Iași.

Ce se întâmpla la CFR Cluj?

CFR Cluj a postat pe contul oficial de Facebook un material video în care cei mai importanți jucători recomanda luare cât mai mult măsuri de precauție împotriva noului tip de coronavirus, printre care și rămânerea cât mai mult cu putință la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii campioanei CFR au transmit mesajele de acasă, semn că și formația antrenată de Dan Petrescu a decis, cel puțin momentan, stoparea ședințelor de pregătire.

Noi am luat pauză de la fotbal și stăm în casă, respectând toate sfaturile de la autorități. Faceți și voi același lucru. Gândiți-vă la binele vostru și al celor din jur” ,a transmis Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT
  • 123 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România până pe 15 martie