Fotbal international

Haos în Ligue 1! Meciul Marseille – Saint-Etienne, amânat din cauza COVID-19

18.08.2020 | 19:29
Haos in Ligue 1 Meciul Marseille  SaintEtienne amanat din cauza COVID19
ADVERTISEMENT

Noul sezon din Ligue 1 era programat să înceapă vineri cu meciul dintre Marseille și St. Etienne. Patru jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus în ultima săptămână de la Marseille și confruntarea a fost amânată. 

UPDATE, 18 august, ora 19:29 / Cele patru cazuri de coronavirus de la Marseille au dus la amânarea meciului cu St. Etienne. Astfel, vineri se va disputa partida Bordeaux – Nantes, care trebuia să se joace sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care au ieșit pozitiv la COVID-19 sunt Jordan Amavi, Maxime Lopez, Valentin Rongier și Steve Mandanda. Echipa lui Andre Villas-Boas are planuri mari pentru această stagiune, însă debutul se lasă așteptat.

La testele de luni niciun caz pozitiv nu a mai fost depistat după ce duminică au fost trei cazuri noi confirmate, după cel al lui Jordan Amavi, jucător care a ieșit pozitiv în ultima săptămână. Francezii scriu că jucătorii depistați pozitiv sunt asimptomatici.

ADVERTISEMENT

Haos în Ligue 1! Începutul de sezon este “aruncat în aer” de cazurile COVID-19 de la Marseille

Liga de Fotbal din Franța a anunțat că dacă o echipă are trei sau mai mulți membri din echipă sau staff depistați pozitiv cu COVID-19 într-un interval de opt zile, atunci un meci se poate amâna.

Marseille a fost nevoită să își amâne și un meci amical împotriva lui Stuttgart săptămâna trecută după ce Amavi a ieșit pozitiv la noul coronavirus. Noul sezon din Ligue 1 se va relua la finalul acestei săptămâni după ce competiția a fost înghețată din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Protocolul pentru sporturile profesioniste din Franța spunea că întrecerile sportive nu pot fi reluate înainte de luna septembrie, însă Guvernul a dat undă verde pentru prima ligă de fotbal a Franței, care poate să înceapă în weekend.

Nimes anunță două cazuri suspecte de COVID-19!

O altă echipă din Ligue 1, Nimes Olympique, a anunțat în cursul zilei de marți că au suspiciuni privind două cazuri pozitive în lot. Jucătorii vor trece printr-un nou test înainte de a intra pe teren în prima etapă.

ADVERTISEMENT

La finalul acestei săptămâni începe și noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalul nostru se confruntă cu aceleași probleme ca și cel din Franța. FCSB se află în ipostaza celor de la Olympique Marseille, cu patru jucători infectați.

“Roș-albaștrii” trebuiau să înceapă noul sezon joi, împotriva Astrei, însă meciul a fost amânat pentru sâmbătă. Marți, jucătorii vor efectua o nouă serie de teste și dacă totul va fi în regulă, meciul se va disputa sâmbătă.

 

 

ADVERTISEMENT