Video. Haos în MotoGP! Cursă fără precedent in motorsport

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
08/04/2018, 21:46
Video. Haos în MotoGP! Cursă fără precedent in motorsport

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Marele Premiu al Argentinei a adus în prim plan un moment rarisim în istoria curselor din motorsportul mondial.  Jack Miller s-a impus în calificările cursei şi pleca din pole-position la cursa din America de Sud, dar organizatorii au luat decizia de a amâna startul cu 15 minute din motive de securitate, după ce o ploaie s-a abătut asupra circuitului. VEZI VIDEO MAI JOS

Miller a optat pentru slick-uri înaintea cursei, în timp ce majoritatea adversarilor au ales pneurii de ploaie. Amânarea organizatorii l-a dezavantajat clar pe Miller, deoarece adversarii au avut timp să treacă şi ei pe slick-uri.  Australianul a rămas pe pistă, ca un gest de protest la decizia organizatorilor şi a fost în cele din urmă recompensat.

Miller a primit un avans de aproximativ 70 de metri

Organizatorii au decis să-i mute pe toţi piloţii cu trei grile mai în spate faţă de locul obţinut în calificări, în timp ce Jack Miller a rămas solitar pe prima grilă. Marc Marquez a fost penalizat cu o intrare la boxe, după ce i-a murit motorul la finalul turului de încălzire şi a împins de motocicletă pentru a reporni, lucru interzis de regulament.

 

Închide ×