Sporturi

Haos în Turul Franţei! Plutonul, blocat de protestatari! Poliţia a folosit gazele lacrimogene

Autori: Razvan Nicolae, Valeriu Tache | 24.07.2018 | 14:46

Haos în Turul Franţei. Marţi se dispută etapa a 16-a, între Carcassonne și Bagneres-de-Luchon, iar runda a fost întreruptă după ce fermierii francezi au încercat să blocheze caravana să înainteze, iar poliţia a intervenit în forţă.

La 30 de kilometri după plecarea în etapa a 16-a din Turul Franţei, plutonul a întâmpinat probleme din cauza fermierilor francezi care au încercat să protesteze, blocând şoseaua. Timp de aproape zece minute, poliţiştii au încercat să-i disperseze pe protestatari şi au folosit gazele lacrimogene. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Haos în Turul Franţei

Haos în Turul Franţei. Printre cicliştii afectaţi de intervenţa forţelor de ordine s-a numărat şi Peter Sagan, acesta fiind văzut cum încerca să se spele pe faţă. “Am fost informați de protest cu 30 de secunde înainte să ajungem la el. Am înțeles că au fost niște fermieri foarte furioși, iar cicliștii au fost nevoiți să treacă printre ei. Vântul a dus gazul lacrimogen în zona rutierilor”, a declarat Matt White, directorul sportiv al echipei Mitchelton-Scott.

Haos în Turul Franţei
Haos în Turul Franţei
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!