Haos la metrou! Zeci de oameni s-au înghesuit după o defecţiune la o şină

Bogdan Solomon   
în HotNews
23/11/2020, 18:42
Haos la metrou! Zeci de oameni s-au înghesuit după o defecţiune la o şină
Avaria s-a produs între stațiile Mihai Bravu și Dristor 2. Sursa foto: Facebook

O avarie produsă luni după-amiaza între stațiile Mihai Bravu și Dristor 1 a făcut ca circulația trenurilor să se desfășoare cu mare dificultate pe Magistrala 1. Inevitabil, s-au produs aglomerări și a fost nevoie de intervenția poliției în vederea dirijării zecilor de persoane nerăbdătoare.

Potrivit Metrorex, s-a decis restricționarea accesului în stația de metrou Dristor și reorganizarea circulației în sistem pendulă. Călătorii din fiecare stație sunt înștiințați cu privire la această situație, în vreme ce angajații companiei fac eforturi pentru a remedia defecțiunile.

Precizăm că în staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. De asemenea, menţionăm că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, se arată în comunicat.

O nou avarie la metrou. Zeci de oameni s-au înghesuit

Metrorex informează ca astăzi, 23.11.2020, circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 si 3 se desfăşoară cu dificultate în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1.

Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute.

Echipele Metrorex intervin pentru remedierea defecțiunii. Precizăm că în staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. Accesul pasagerilor se face în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia. 

De asemenea, menţionăm că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.

 

Închide ×