News

Haos la metroul din Capitală, joi dimineață. Aglomerație fără precedent la stația Obor. Ce s-a întâmplat

A fost haos, joi dimineață, la metroul din Capitală. O aglomerație uriașă s-a produs la stația Obor. Care a fost cauza acestei situații.
18.05.2023 | 09:29
Haos la metroul din Capitala joi dimineata Aglomeratie fara precedent la statia Obor Ce sa intamplat
Haos la metroul din Capitală, joi dimineață. Aglomerație la stația Obor, care a fost motivul
ADVERTISEMENT

Din nou haos uriaș la metroul din Capitală. Joi, 18 mai, la primele ore ale dimineții, o aglomerație fără precedent s-a produs la stația Obor. Care a fost cauza acestei situații extrem de neplăcute pentru călători.

Haos la metroul din Capitală, joi dimineață. Aglomerație la stația Obor, care a fost motivul

Pentru a treia zi în această săptămână, a fost haos la metroul din Capitală. Joi dimineață, o aglomerație uriașă s-a produs la stația Obor. Zeci de persoane au așteptat minute în șir pe peron și pe scările de acces.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, întârzierea unui tren de metrou ar fi dus la această situație nedorită de niciun pasager. Până la această oră nu se cunoaște cauza pentru care mijlocul de transport a întârziat.

Încă de luni, 15 mai, bucureștenii care circulă cu mijloacele subterane au întâmpinat probleme. În prima zi a săptămânii, un călător a tras sistemul de alarmă al unui metrou care a plecat din Pipera spre Berceni.

ADVERTISEMENT

Garnitura a fost retrasă la depou pentru verificări. Din cauza acestui incidentul, și atunci, la fel ca în prezent, s-a creat aglomeraţie, la acea dată în staţia de la Universitate. Oamenii au fost nevoiți să-ș continue călătoria cu alte garnituri.

”La 18.35 în trenul care a plecat din Pipera spre Berceni a fost tras sistemul de alarma de către un călător în apropierea staţiei Universitate. Din această cauză trenul a trebuit să se retragă în depou pentru analiză şi verificări”, a transmis luni Metrorex.

ADVERTISEMENT

Incident la metroul din Capitală și marți. O femeie s-a aruncat pe linia de metrou, la stația 1 Decembrie

Cu doar 24 de ore în urmă, tot la metroul din Capitală, au fost din nou probleme. De această dată, un incident grav s-a întâmplat la stația 1 Decembrie. O femeie a ajuns pe linia de metrou. Ea a fost scoasă de sub metrou fiind conștientă.

Au existat informații conform cărora femeia s-ar fi aruncat intenționat în fața garniturii de metrou. Cei de la Metrorex au infirmat știrea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu această pasageră.

ADVERTISEMENT

Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de un posibil incident la metrou, facem precizarea că nu a existat un act de suicid la metrou astăzi. La 8:55, în staţia 1 Decembrie 1918, o persoană a intrat în calea de rulare. Aceasta a fost scoasă imediat de către personalul Metrorex şi predată organelor de Poliţie. Nu au fost urmări în circulaţia trenurilor de metrou“, a informat Metrorex.

ADVERTISEMENT
Tags: