Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Haos la metroul din Frankfurt! Îmbulzeala nu i-a speriat pe fanii români: „Să vină trenul la băieți”. Video Exclusiv

Este isterie în Frankfurt înainte de Slovacia - România. La metoru s-a creat un ambuteiaj, dar fanii „tricolorilor” nu și-au pierdut răbdarea și au început să cânte
Haos la metroul din Frankfurt Imbulzeala nu ia speriat pe fanii romani Sa vina trenul la baieti Video Exclusiv
Haos la metroul din Frankfurt! Îmbulzeala nu i-a speriat pe fanii români: „Să vină trenul la băieți” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Invazia de fani ai României a blocat metroul din Frankfurt. Intrarea se face treptat deoarece sunt prea mulți suporteri care încearcă să ajungă la meciul cu Slovacia. Conaționalii noștri au gestionat cu brio situația și au început să cânte.

Haos la metroul din Frankfurt înainte de Slovacia – România. Fanii „tricolorilor” au făcut show

Fanii naționalei Românei s-au înghesuit la metrou pentru a ajunge la Deutsche Bank Park, stadionul pe care se va disputa partida cu Slovacia. Arena din Frankfurt are o capacitate de 47.000 de locuri, iar atmosfera va fi dominată de culoarea galbenă.

ADVERTISEMENT

Din cauza numărului mare de suporteri care au vrut să ia metroul până la stadion, la gurile de metrou s-a creat un haos de nedescrie și trenurile au avut întârziere. Intrarea s-a făcut treptat, iar românii au demonstrat, din nou, că se pricep cel mai bine la a face haz de necaz.

„România, ale, România, ale, hop, hop, hop!”, „Haideți pe ei, haideți pe ei, haideți pe ei pe mama lor” sau „Să vină trenul la băieți!”, au fost scandările preferate ale românilor care s-au înghesuit la metroul din Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Peste 30.000 de români la partida cu Slovacia, decisivă pentru calificarea în optimile Euro 2024

Deutsche Bank Park, arena pe care se va juca Slovacia – România, miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, are, în mod obișnuit, o capacitate de 58.000 de locuri pentru fotbal și ceva mai redusă, de 53.800 locuri la jocurile internaționale.

Din cauza normelor UEFA de organizare a partidelor care impun sectoare de siguranță, stadionul din Frankfurt permite la turneul final din Germania o capacitate redusă la doar 47.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

La partida dintre Slovacia și România, ultima din Grupa E, de la Euro 2024, care se va juca în paralel cu Belgia – Ucraina, în tribunele Deutsche Bank Park se vor afla aproximativ 33.000 de români.

Asta înseamnă 70% din capacitatea arenei pentru această partidă și depășește numărul fanilor „tricolorilor” care au fost prezenți la Koln, pe RheinEnergieStadion, pentru Belgia – România 2-0, al doilea meci al nostru de la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

Înaintea ultimei etape din Grupa E, de la Euro 2024, România este pe locul 1, cu trei puncte, la fel ca Belgia, Ucraina și Slovacia. Momentan, golaverajul, +1, îi menține pe „tricolori” pe prima poziție.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Deplasare HORROR a fanilor catre stadion! Cum scandeaza fanii tricolorilor pe drumul spre partida Romania - Slovacia

ADVERTISEMENT
1,65 este cota Betano pentru „Peste 1,5 goluri” la Slovacia - România, de la Euro 2024