Fotbal international

Haos la Panathinaikos – Olympiacos, derby-ul Greciei! Meciul a fost abandonat după ce fanii au intrat pe teren! Video

17.03.2019 | 21:51
Haos la Panathinaikos  Olympiacos derbyul Greciei Meciul a fost abandonat dupa ce fanii au intrat pe teren Video

A fost haos la Panathinaikos – Olympiacos, derby-ul din etapa a 25-a din prima ligă a Greciei. Partida a fost oprită de două ori din cauza suporterilor care au intrat pe teren, iar arbitrul a decis să abandoneze meciul în minutul 70.

Haos la Panathinaikos – Olympiacos, derby-ul Greciei. Ce s-a întâmplat la Atena

Haosul de la meciul Panathinaikos – Olympiacos, derby-ul Greciei din etapa a 25-a, a început încă din minutul 5. În startul partidei, fanii echipei gazdă au pătruns pe teren şi s-au îndreptat spre banca de rezerve a formaţiei care ocupă locul doi în Super League. Poliţiştii au intervenit imediat şi i-au oprit pe ultraşii care au vrut să-i ia la bătaie pe jucătorii lui Olympiacos. Conform presei din Grecia, unul dintre suporterii care au intrat pe teren ar fi avut un cuţit la el.

După zece minute, Marco Fritz, arbitrul partidei, a decis că meciul poate continua, cu toate că în tribune au continuat tensiunile. După pauză, Miguel Guerrero a deschis scorul pentru Olympiacos în minutul 53, motiv pentru care fanii lui Panathinaikos au început să arunce cu torţe în tribune.

Meciul a fost abandonat în minutul 70

În minutul 67, fanii lui Panathinaikos au încercat din nou să pătrundă pe teren, iar Marco Fritz a oprit pentru a doua oară meciul. Jandarmii au mers în zona în care se aflau ultraşii formaţiei gazdă şi au creat un cordon pentru ca aceştia să nu intre pe gazon.

După trei minute, arbitrul partidei a decis să oprească defenitiv derby-ul. Poliţiştii au folosit gaze lacrimongene pentru a-i îndepărta pe ultraşii lui Panathinaikos, în timp ce suporterii au fost îndemnaţi să părăsească arena. Conform presei din Grecia, formaţia gazdă urmează să piardă meciul la masa verde şi ar putea să primească o depunctare de şase puncte. După 25 de etape, PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, ocupă primul loc în Super League, la zece puncte în faţa lui Olympiacos, care are un meci mai puţin.