Fotbal intern

HAOS la un club de top din Liga 1! Vestiar RUPT în două

Ultimele rezultate de la Pandurii Tîrgu Jiu au creat haos în rîndul echipei. Chiar dacă nu a venit la echipă decît de cîteva etape, antrenorul Petre Grigoraş a avut deja o dispută verbală...
05.05.2014 | 00:06
HAOS la un club de top din Liga 1 Vestiar RUPT in doua
ADVERTISEMENT

Ultimele rezultate de la Pandurii Tîrgu Jiu au creat haos în rîndul echipei. Chiar dacă nu a venit la echipă decît de cîteva etape, antrenorul Petre Grigoraş a avut deja o dispută verbală dură cu mai mulţi grei ai vestiarului.

Pandurii este departe de rezultatele bune din sezoanele trecute, motiv pentru care nici situaţia din vestiar nu este una roz. Criticile repetate pe care Petre Grigoraş le-a formulat atît în presă cît şi în faţa jucătorilor, legate de prestaţia lor modestă din multe momente, a înfuriat o parte a componenţilor lotului care l-au băgat într-o şedinţă ad-hoc. “Păi de ce ne acuzaţi numai pe noi? Nu ştiaţi ce echipă luaţi, unde veniţi? Ce, este numai vina noastră?!”, au răbufnit fotbaliştii, conform surselor FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Nistor a iritat mai mulţi colegi

Pe lîngă conflictul în toată regula care pare să fi izbucnit deja cu tehnicianul abia revenit la echipă, dar pe care jucătorii nu-l mai vor, un alt element perturbator îşi face simţită prezenţa în vestiar. Cel puţin din punct de vedere al unei părţi însemnate a jucătorilor. Numele său, Dan Nistor, fotbalist cumpărat în vară de Evian, dar împrumutat pentru şase luni înapoi la Pandurii.  Conform surselor, comportamentul mijlocaşului i-a înfuriat peste măsură pe ceilalţi jucători! “De cînd s-a întors e cu totul alt om! Are numai figuri, nu-şi salută colegii, cu unii nu vorbeşte deloc. Nu e normal ca el să vină cu aerele astea, mai ales că la vară va pleca. Nu face bine deloc echipei”, au mărturisit jucătorii.

Pîrvulescu vrea să plece

Probleme nu sînt însă numai în interiorul vestiarului, ci şi la nivel de conducere administrativă, acolo unde unul dintre cei mai vechi oameni din club, preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu, se gîndeşte serios să părăsească formaţia din Oltenia, după ce în fruntea Consiliului de Administraţie a fost numit Mihai Prunariu. Cei doi nu par a împărtăşi aceleaşi puncte de vedere, iar Pîrvulescu mai este nemulţumit şi de faptul că autoritatea îi este din ce în ce mai restricţionată. “Domnul Pîrvulescu simte că influenţa sa la club nu mai este ca înainte şi nu agreează acest lucru deloc, avînd în vedere că el este unul dintre oamenii care au pus serios umărul la performanţele pe care echipa le-a atins în ultimii ani“, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Sarcină nu mai bagă bani din vară

Şi tăvălugul care pare să vină peste Pandurii nu se va opri probabil aici! Unul dintre finanţatorii importanţi ai echipei, afaceristul Nicolae Sarcină, le-a dat veşti cît se poate de proaste oamenilor din club. Imediat după ce pe bancă a fost adus Petre Grigoraş, acesta a anunţat că nu se va mai implica financiar şi din sezonul viitor la echipă. “Consider că nu mai are rost să bag bani la această echipă, avînd în vedere ce perspective există. Îmi pare rău, dar asta este situaţia. Din vară trebuie să găsiţi alte surse de finanţare”, a fost, în linii mari, discursul lui Sarcină.

Pandurii devine echipă de pluton

În tot acest context, problemele cu banii care momentan sînt unele destul de “normale” în concordanţă cu ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc, s-ar putea intensifica tot mai mult şi, foarte probabil, Pandurii va deveni, începînd cu sezonul 2014-2015 o formaţie de pluton, care se va bate la mijlocul clasamentului, fără a mai emite vreo pretenţie pentru Cupele Europene. Acest aspect este simţit deja şi de fotbaliştii gorjeni: “Ne dăm seama că toată munca şi toate rezultatele din ultimii ani se dărîmă încet dar sigur. Nu credem că Pandurii va mai fi o echipă care să se bată pentru poziţiile fruntaşe. Nu există niciun semnal în acest sens, avînd în vedere ultimele evenimente petrecute aici”.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!