Fotbal international

Haos la porțile stadionului 974 înainte de Portugalia – Ghana. Video

O mulțime de fani ghanezi au ajuns cu întârziere în tribune, la meciul favoriților cu Portugalia, de vină fiind, se pare, și o neînțelegere.
24.11.2022 | 19:38
Haos la portile stadionului 974 inainte de Portugalia  Ghana Video
Bună parte din fanii ghanezi au ajuns cu întârziere pe stadion, la meciul cu Portugalia, din pricina unei neînțelegeri. Foto: captură video
ADVERTISEMENT

La startul partidei dintre Portugalia și Ghana, din Grupa H, bună parte din locurile din tribune erau neocupate. Însă nu din pricina lipsei de fani interesați de această partidă, ci pentru că, bună parte din suporterii ghanezi, au intrat cu întârziere pe stadion. Și nu din vina lor.

Haos la porți. Din pricina unei neînțelegeri?

Portugalia – Ghana a fost programat pe Stadium 974 din Doha. Arena temporară, construită din 974 de containere marine reciclate, care a fost ridicată doar pentru Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Traficul către stadion s-a desfășurat cu greutate. Și, dacă această problemă nu era suficientă, a mai intervenit o problemă. O imensă buluceală la porți.

În momentul în care fanii Ghanei încercau să ajungă în tribune. Grupuri de polițiști, cu scuturi, au intervenit imediat, pentru a liniști spiritele și a restaura ordinea.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist englez, Martin Lipton, de la SunSport, spune: ”Dacă vă întrebați despre locurile goale, o persoană care tocmai a intrat, gâfâind, mi-a spus că afară este „haos”.

Sunt o mulțime de oameni care au sosit cu întârziere și nu pot uita. Iar polițiștii încearcă să mențină ordinea”.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că a fost vorba și de o neînțelegere. Dornici să prindă startul meciului, fanii se îmbulzeau, și a existat suspiciunea că există și persoane care forțează intrarea deși nu au bilet.

Însă, după ce polițiștii au organizat grupurile de suporteri, s-a demonstrat că această ipoteză nu a fost suținută de fapte. Dar situația neplăcută fusese deja creată.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, suporterii africani au izbutit să ajungă la locurile lor. Iar acest lucru s-a simțit și în ceea ce privește atmosfera, fondul sonor fiind dominat anterior de portughezi.

ADVERTISEMENT
Tags: