ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Haos în Giuleşti! Suporterii au luat cu ASALT ProRapid!

Rezultatele slabe obţinute de Rapid i-au înfuriat pe suporterii giuleşteni care, în cursul zilei de miercuri, s-au prezentat la baza ProRapid pentru a discuta cu jucătorii echipei feroviare!...
Autori: Adrian Dumitru, Răzvan Scarlat | 05.11.2014 | 15:57
Haos în Giuleşti! Suporterii au luat cu ASALT ProRapid!

Rezultatele slabe obţinute de Rapid i-au înfuriat pe suporterii giuleşteni care, în cursul zilei de miercuri, s-au prezentat la baza ProRapid pentru a discuta cu jucătorii echipei feroviare!

ADVERTISEMENT

Nemulţumiţi de atitudinea jucătorilor din cadrul echipei, fanii Rapidului şi-au început protestele la finalul meciului pierdut de feroviari contra lui CSMS Iaşi. În ultimele cinci minute ale partidei din Giuleşti, suporterii prezenţi şi-au exprimat într-un mod acid nemulţumirea faţă de rezultatele obţinute, dar mai ales faţă de atitudinea fotbaliştilor. Deşi doreau să se prezinte la ProRapid imediat după finalul jocului, fanii au reprogramat întîlnirea cu jucătorii pentru miercuri, ora 15:00, aceştia transmiţîndu-le fotbaliştilor să fie toţi prezenţi la antrenament, inclusiv accidentaţii.

11111111111dsc_0221-607x400

ADVERTISEMENT

Moraru şi Rada, băgaţi în şedinţă!

Frustrările fanilor giuleşteni se răsfrîng asupra tuturor, începînd cu Valerii Moraru. “A avut sprijinul nostru să scape de Cristina Andronache, însă nici acum promisiunile nu sînt respectate. Vrem transferuri care să aducă rezultate, nu jucători care să fie prezenţi la număr. Este o situaţie de nedescris, nu este posibil aşa ceva”, a fost rezumatul prezentat de liderii Rapidului pentru FANATIK.RO. Nici unul dintre idolii Rapidului, Marian Rada, nu a scăpat de tirul furioşilor fani. “Să lase grătarele, sîntem pe ultimul loc. Mulţi dintre tineri nici nu pot să alerge. Nu avem atacanţi, nu avem fundaşi, nu avem nimic. Este incredibil cum aleargă Pancu, în timp ce Andrei Ciolacu de abia stă pe teren, nici nu ştie să alerge”, au încheiat, furioşi, fanii Rapidului.

17 este locul ocupat de Rapid în momentul de faţă, obţinînd doar două victorii în cele 13 etape

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!