News

Haos la Sinaia! Sute de oamenii la rând pentru un loc în telescaun

19.12.2020 | 12:23
Haos la Sinaia! Sute de oamenii la rând pentru un loc în telescaun
Sute de oamenii au luat cu asalt pârtiile din Sinaia. Sursa foto - captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Haos la Sinaia în prima zi oficială de schi. Oamenii au format cozi uriașe la instalaţiile de transport pe cablu și nimeni nu a mai ținut cont de nimic.

În ciuda faptului că s-au promis măsuri speciale pentru pandemia de coronavirus, sute de persoane au aşteptat îngrămădite să urce în telescaun.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, la doar două ore de la deschiderea sezonului, mai exact la 11.00, oamenii așteptau înșiruiți pe distanțe considerabile.

Haos și aglomerație la Sinaia!

Reprezentanţii firmei de transport pe cablu au ținut să transmită că au luat măsuri pentru a respecta restricţiile impuse de COVID-19.

ADVERTISEMENT

“În telegondole intră maxim patru persoane. Dacă sunt din aceeași familie se pot grupa mai multe persoane. Au dispensere pentru dezinfectant în fiecare poartă. E obligatoriu să poarte masca”, a zis Cătălin Ticu, director executiv la compania Transporturi Sinaia

Interesant este că o cartelă de acces pentru adulți costă între 80 şi 660 de lei, în funcţie de numărul de urcări, iar pentru copii prețul variază între 50 şi 430 de lei.

De remarcat că, în mod oficial, sezonul de schi se va încheia pe 15 aprilie. În funcție de iarnă, acesta ar putea fi însă prelungit dacă vor exista condiții.

ADVERTISEMENT

De altfel, și traficul pe Valea Prahovei a cunoscut creșteri alarmante. Oamenii par că nu se mai sperie de coronavirus și au luat cu asalt stațiunile montane.

Hotelierii își freacă mâinile de fericire. Aceștia speră să recupereze din pierderile suferite în debutul anului, atunci când oamenii nu au putut ieși din localitate.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri