Haos la un meci U21 din Anglia! Fanii lui Stoke City s-au bătut cu poliţiştii şi au devastat stadionul rivalilor! Video

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
05/12/2018, 17:59
Haos la un meci U21 din Anglia! Fanii lui Stoke City s-au bătut cu poliţiştii şi au devastat stadionul rivalilor! Video GALERIE FOTO
Haos la un meci U21 din Anglia. Fanii lui Stoke City au stricat meciul cu Port Vale

Haos la un meci U21 din Anglia, disputat în Football League Trophy, competiţie destinată echipelor de tineret. Stoke City şi Port Vale nu s-au mai întâlnit de 16 ani, iar între cele două echipe există o rivalitate istorică. În aceste condiţii, meciul jucat marţi seară a fost plin de violenţe, după ce fanii fostei echipe din Premier League au luat cu asalt stadionul rivalilor, după ce 4.000 de suporteri au făcut deplasarea.

Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie pe străzile din jurul stadionului înaintea meciului, iar poliţiştii au intervenit în forţă. Violenţele au continuat şi în timpul meciului, când jucătorii lui Port Vale au fost atacaţi cu monede, torţe şi sticle de bere. Unul dintre stewarzi a fost rănit de ultraşii lui Stoke City, iar 11 dintre fanii echipei oaspete au fost arestaţi în urma incidentelor.

Haos la un meci U21 din Anglia. Fanii lui Stoke City au distrus stadionul lui Port Vale

A fost haos la meciul U21 dintre Stoke City şi Port Vale, partidă disputată într-o competiţie destinată echipelor de tineret din Anglia. Ultraşii echipei oaspete au rupt scaunele din sectorul în care s-au aflat, iar la pauză au devastat toaletele din stadion. Port Vale a învins-o pe Stoke City, scor 4-0, iar unul dintre marcatori a fost atacat cu o sticlă de bere când sărbătorea reuşita.

La finalul meciului, reprezentanţii lui Stoke City au criticat acţiunile fanilor care au făcut deplasarea. “Acţiunile suporterilor care au făcut deplasarea la meciul cu Port Vale au fost deplorabile. Nu au fost normale acţiunile acestor suporteri. Vom lucra alături de Poliţia din Staffordshire pentru ca cei vinovaţi să fie arestaţi. Sperăm ca vinovaţii să primească o suspendare cât mai lungă. Ne delimităm de acţiunile acestora şi condamnăm aceste violenţe”, a fost comunicatul de presă al clubului Stoke City.

Închide ×