Fotbal intern

Haos la Voluntari! Andone n-a legitimat 3 jucători înainte de meciul cu Dinamo

22.07.2018 | 17:14
Haos la Voluntari Andone na legitimat 3 jucatori inainte de meciul cu Dinamo

Haos la Voluntari! Andone nu a legitimat  3 jucători și lucrurile se precipită cu numai câteva ore înaintea jocului cu Dinamo. Astfel, echipa ilfoveană o ține din scandal în scandal. După ce oamenii antrenorului Oprița au fost îndepărtați rând pe rând, acum managerul general al formației a luat o decizie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. FANATIK.RO a aflat că Ioan Andone a intervenit practic în alcătuirea formației pentru jocul cu Dinamo după ce trei fotbaliști, considerați titulari de către Daniel Oprița nu au drept de joc pentru că n-au fost legitimați.

Fundașul stânga, Alexandru Vlad, fundașul central, croatul Ivan Zgrablic și francezul Abdelhak Belahmeur sunt cei trei jucători rămași pe afară, cel puțin pentru moment. Deși cei trei au participat până acum și în cantonamentul din Slovenia și sunt la echipă de o lună, managerul general “a uitat” că aceștia nu au legitimație. Mai mult de atât, cei trei au încasat deja un salariu de la FC Voluntari, dar nu vor putea juca împotriva “câinilor” în prima etapă pentru că nu a mai existat timp efectiv să fie legitimaţi din momentul în care conducerea a sesizat eroarea.

Haos la Voluntari! Andone nu a legitimat 3 jucători

Astfel, Daniel Oprița este nevoit să schimbe din mers registrul tactic pentru jocul cu Dinamo și va apela la un mijlocaș central pentru a acoperi postul de fundaș pe care evolua Alexandru Vlad, în timp ce pe teren se vor mai afla cu siguranță și doi juniori, Pârcălabu și Căpățână. Jumătate din axul central e nevoit să-l schimbe antrenorul, deși în ultimele săptămâni, Oprița a pregătit echipa într-o anumită formulă. De altfel, tehnicianul a fost anunțat de faptul că nu se va putea baza pe trei dintre jucătorii săi cu doar 24 de ore înainte de startul sezonului.

Și postul lui Daniel Oprița este în pericol. Managerul formației, Ioan Andone îl vrea pe un fost elev de-al său de la Dinamo antrenor la Voluntari, Cosmin Bărcăuan, fiind în pole-position pentru a prelua funcția de antrenor al echipei. 

10 este poziția pe care a încheiat FC Voluntari sezonul precedent