Sporturi

Haos la WTA Beijing Open! Un fan al lui Angelique Kerber, bătut de un membru al echipei lui Shuai Zhang! Video

30.09.2019 | 09:57
Haos la WTA Beijing Open Un fan al lui Angelique Kerber batut de un membru al echipei lui Shuai Zhang Video

Turul 1 al turneului WTA Beijing Open a adus un moment incredibil pentru terenurile de tenis în timpul meciului dintre Angelique Kerber şi Shuai Zhang. Jucătoarea din Germania s-a impus în trei seturi, însă finalul partidei a fost umbrit de un incident petrecut în tribune.

Ce s-a întâmplat la finalul meciului Angelique Kerber – Shuai Zhang din turul 1 de la WTA Beijing

Angelique Kerber a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Shuai Zhang,  scor 6-2, 1-6, 6-4, obţinând calificarea în turul 2 de la WTA Beijing Open. La finalul meciului, un fan al jucătoarei de tenis din Germania a fost bătut de un membru al echipei sportivei din China, faza fiind filmată de mai mulţi spectatori.

Un suporter chinez a ales să o încurajeze pe Angelique Keber în timpul partidei, ceea i-a adus mai multe reproşuri din partea membrilor staff-ului lui Shuai Zhang. În plus, mama şi tatăl jucătoarei de tenis de 30 de ani l-au ameninţat pe toată durata partidei, iar la final, fanul nemţoaicei a fost lovit cu piciorul de unul dintre invitaţii din loja sportivei născute la Tianjin. Momentul a fost intens comentat pe reţelele de socializare, toţi catalogând faza drept una şocantă.

Simona Halep joacă luni în turul 2 de la WTA Beijing Open

Simona Halep este cap de serie numărul 6 la WTA Beijing Open şi a obţinut calificarea în turul 2 după ce a învins-o pe Rebecca Peterson, scor 6-1, 6-1, într-un meci care s-a disputat duminică dimineaţă. Luni, românca se va duela cu Ekaterina Alexandrova pentru calificarea în optimile de finală ale turneului din capitala Chinei.

“Încă nu sunt 100% recuperată, simt dureri. Dar astăzi am fost relaxată, pot spune că nu am forțat. Am știut de la început cum să joc împotriva ei (n.r Rebecca Peterson). Consideră că am jucat foarte inteligent, am jucat exact cum nu îi place ei, iar asta mi-a adus victoria. Mă simt foarte bine că am câștigat, pentru că niciodată nu este ușor când te confrunți cu accidentări. Am fost puțin demoralizată înaintea startului turneului pentru că am trecut prin exact aceeași situația precum anul trecut, dar sunt foarte bucuroasă că am reușit să câștig, modul în care am jucat îmi dă încredere”, a declarat Simona Halep.