Ligi Inferioare

HAOS în Liga 2! Gloria Buzău a pierdut la masa verde, după ce a refuzat să joace! Fanii de la Braşov au intrat pe teren

Sîmbătă s-a disputat ultima etapă din play-off-ul eşalonului secund, iar una dintre partide a fost marcată de incidente grave. În minutul 10 al partidei FC Braşov - UTA Bătrâna Doamnă, din...
28.05.2016 | 12:39
HAOS in Liga 2 Gloria Buzau a pierdut la masa verde dupa ce a refuzat sa joace Fanii de la Brasov au intrat pe teren

Sîmbătă s-a disputat ultima etapă din play-off-ul eşalonului secund, iar una dintre partide a fost marcată de incidente grave. În minutul 10 al partidei FC Braşov – UTA Bătrâna Doamnă, din Seria II, fanii gazdelor au sărit gardul şi au pătruns pe teren pentru a ajunge în sector oaspeţilor.

Meciul a fost oprit pentru patru minute, timp în care cîţtiva suporteri braşoveni au reuşit să ajungă în tabăra rivalilor, acolo unde s-au iscat lupte de stradă, iar unul dintre fani s-a ales cu capul spart.

Vezi VIDEO aici

Gloria Buzău a refuzat să joace

Nici în Seria I meciurile nu au fost lipsite de incidente. Cei de la Gloria Buzău au refuzat să joace în meciul cu CS Baloteşti, din cauza suspendărilor ce însumează 14 ani şi şase luni şi amenzi de 213.000 euro, primite de la Federaţia Română de Fotbal, care i-a pedepsit pentru trucare de meciuri. Jucătorii buzoieni au intrat pe teren cu tricouri pe care erau inscripţionate mesajele ”Dreptate pentru Buzău” şi ”Noi nu facem blaturi”, apoi au urcat în tribune. Arbitrul a aşteptat la centrul terenului 15 minute, apoi a suspendat meciul, iar Gloria Buzău a pierdut partida la masa verde. În meciul din ultima etapă din play-out, buzoienii se vor prezenta la joc, în caz contrar echipa ar fi exclusă din campionat.