HAOS pe străzile din Bogota după finala Copei Libertadores. Patru persoane, UCISE!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 19:49
HAOS pe străzile din Bogota după finala Copei Libertadores. Patru persoane, UCISE! GALERIE FOTO

Atletico National de Medellin a cîştigat Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor din Europa. Echipa columbiană a învins în ultimul act, cu 2-1 la general, formaţia din Ecuador, Independiente del Valle. 

După meci s-a iscat haosul pe străzile din Bogota. Poliţia a emis un comunicat de presă în care precizează că după finală, fanii celor două echipă s-au luat la bătaie. Patru persoane şi-au pierdut viaţa. Una dintre victime, care a fost înjunghiată în gît, purta tricoul lui Altletico National de Medellin. Pe lîngă cele patru fatalităţi, 23 de persoane au fost rănite, iar 100 de persoane au fost arestate.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×