Haos în Serbia! Partizan, EXCLUSĂ trei ani din cupele europene

Partizan Belgrad, a fost exlusă pe următorii trei ani din cupele europene, din cauza datoriilor acumulate, anunţă UEFA.

În 2013, Partizan a mai fost suspendată de UEFA, tot din cauza problemelor financiare. Presa din Serbia scrie că echipa ar putea, totuşi, scăpa de penalizare dacă achită o parte din această datorie, în valoarea de 360.000 de euro.

Partizan are, de asemenea, varianta de a face apel la TAS împotriva acestei decizii, în termen de zece zile. Problemele pe care le întîmpină vicecampioana Serbiei vine pe fondul în care cel mai curtat fotbalist român, Constantin Budescu, este curtat de rivala lui Partizan, Crvena Zvezda.

"Eu nu cred că există o echipă în Serbia este capabilă în acest moment să îi ofere lui Budescu un salariu pe măsura celui despre care s-a scris în ultimele zile. Chiar dacă, sînt sigur, ar fi foarte util pentru campioana Serbiei", a declarat Florin Iacob, impresarul care cunoaşte foarte bine fotbalul sîrb.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

20.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură este propunerea care i-ar fi făcut-o Crvena Zvezda lui Budescu, fotbalist care este dorit şi de Steaua, după ce şi-a reziliat contractul în China.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933