Fotbal intern

Scandal imens la Dinamo! Bătaie generală între acționari: „L-a doborât la podea. A sunat la salvare și poliție!”

21.12.2020 | 19:28
Scandal imens la Dinamo Bataie generala intre actionari La doborat la podea A sunat la salvare si politie
ADVERTISEMENT

Episod absolut șocant la finalul Adunării Generale a Acționarilor lui Dinamo, care a avut loc la hotelul lui Ionuț Negoiță, Rin Grand Hotel. Acționarii lui Dinamo s-a luat la bătaie cu spaniolii, după ce spiritele s-au încins după terminarea ședinței și apariția spaniolilor la sediul clubului de la Rin.

Conform informațiilor gsp.ro, în această după-amiază, în fața hotelului Rin au apărut mai multe echipaje de poliție și salvare, care au fost solicitate prin apelul 112, în urma unei bătăi izbucnite în sediul clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Se pare că în urma acestei ședinte, Pablo Cortacero a obținut controlul total al Adunării Generale și l-a înlăturat pe Cornel Țâlnar, numind trei apropiați din Spania, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Scene incredibile după ședința acționarilor lui Dinamo. Pablo Cortacero a pus ca unul dintre liderii programului DDB să fie bătut de bodyguarzii săi

După finalul ședintei Adunării Generale a clubului Dinamo, Pablo Cortacero & comp. s-au îndreptat către sediul clubului și anume hotelul Rin, unde spaniolii au birourile până pe date de 1 ianuarie 2021. Acolo au fost întâmpinați de unul dintre cei importanți oameni din programul DDB, Alexandru Anghel, care le-a reproșat spaniolilor situația critică în care se află clubul.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat imediat, iar hotelul Rin s-a transformat într-un ring de box, după ce unul dintre bodyguarzii lui Pablo Cortacero l-a lovit extrem de puternic pe Alexandru Anghel. Acesta pur și simplu s-a prăbușit la podea inconștient și ulterior a sunat la poliție și salvare, acuzând lovitura puternică pe care a primit-o.

În scurt timp, hotelul Rin s-a transformat într-un mini teatru de război, cu ambulanțe, două dube ale jandarmeriei, poliție și bineînțeles alți fani-acționari din programul DDB care au aflat despre incident și îi așteptau pe spanioli în fața hotelului.

ADVERTISEMENT

Ce spune Alexandru Anghel, acționarul bătut de bodyguardul lui Cortacero

Alexandru Anghel a oferit mai multe detalii cu privire la incidentul de la hotelul Rin: „Nu mă simt bine! Am fost aruncat în cap! Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc!”.

Se pare că Alexandru Anghel a suferit o lovitură foarte puternică, dar nu la fel de puternică precum cea încasată de Dinamo în urma ședinței Adunării Generale a Acționarilor, care l-a dat afară pe Cornel Țălnar și a introdus trei oameni de încredere, printre care Alex Couto, spaniolul care a fost demis din funcţia de director general al clubului în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat anul neînfrântă după 1-1 la Călărași cu Academica Clinceni, însă situația clubului din Ștefan cel Mare este din ce în ce mai gravă și mai tensionată, iar soluțiile sunt aproape inexistente.

ADVERTISEMENT