News

Haos total pe Valea Prahovei. O femeie a făcut opt ore de la București la Bușteni. “Nu am văzut absolut niciun utilaj de deszăpezire”

Odată cu prima ninsoare mai serioasă a revenit haosul pe drumurile din țară. În special drumul spre munte a devenit impracticabil.
28.01.2023 | 09:47
Haos total pe Valea Prahovei O femeie a facut opt ore de la Bucuresti la Busteni Nu am vazut absolut niciun utilaj de deszapezire
Prima ninsoare a adus haosul pe drumurile din țară Foto: Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

După cum era de așteptat, zăpada i-a făcut pe români să se îmbulzească pe drumul spre munte. Rezultatul: cozi kilometrice și blocaje care au durat și câteva ore.

O femeie a făcut opt ore de la București la Bușteni

O șoferiță, care a plecat din București vineri la ora 15:00 cu destinația Râșnov, reușise să ajungă doar până la Bușteni după opt ore. Femeia a povestit că totul s-a întâmplat din cauza zăpezii și a tirurilor care au blocat total circulația pe Valea Prahovei.

ADVERTISEMENT

“Până la ora 10 (n.r. seara) am stat trei ore la Sinaia. Pe autostradă până la Ploiești s-a circulat foarte greu și doar pe o singură bandă, banda a doua fiind plină de zăpadă, la fel și de la Ploiești, până la Comarnic”, a relatat femeia pentru Antena 3 CNN.

”De la Comarnic se merge foarte greu, carosabilul nu este curățat. Nu am văzut în toate aceste ore de când stăm, nici un utilaj, nici poliție.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, ninge foarte tare, dar nu s-a dat cu nimic pe jos, este gheață, este polei. Iar la Sinaia am stat, fără să avansăm, trei ore. Ne-am uitat pe aplicație și am văzut că un TIR a derapat între Predeal și Azuga.

Am sunat la poliție după ce am stat două ore. Ni s-a spus că există oameni la fața locului, care gestionează situația. Am întrebat dacă au utilaje și ne-au spus că nu există utilaje.

ADVERTISEMENT

Cred că toți suntem nervoși. Am văzut mulți oameni care au întors și au plecat înapoi spre București”, a mai povestit femeia.

Potrivit meteorologilor, va continua să ningă și sâmbătă, fiind în vigoare coduri portocaliu și galben de ninsori până duminică la ora 10.00.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, salvamontiștii au transmis că în urma ninsorilor din ultimele 24 de ore există un risc ridicat de producere a unor avalanșe în Carpații Meridionali.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde