ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Salvaţi de arbitru: gol anulat şi penalty nedat lui Hapoel!

UPDATE, ora 21:55 / Centralul Kevin Blom a fost foarte îngăduitor cu FCSB şi la ultima fază a partidei. La un atac al gazdelor, Bogdan Planic, aflat în duel cu un adversar, a atins cu mâna o...
Autor: Gabriel Esanu | 20.10.2017 | 00:01
VIDEO. Salvaţi de arbitru: gol anulat şi penalty nedat lui Hapoel!

UPDATE, ora 21:55 / Centralul Kevin Blom a fost foarte îngăduitor cu FCSB şi la ultima fază a partidei. La un atac al gazdelor, Bogdan Planic, aflat în duel cu un adversar, a atins cu mâna o minge pe care fotbalistul gazdelor a încercat să o trimită spre poartă. Deşi israelienii au cerut vehement acordarea unei lovituri de pedeapsă, arbitrul olandez a lăsat jocul să continue, în huiduielile fanilor prezenţi în tribune.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB nu au deloc motive să se plângă de arbitraj după prima repriză a partidei cu Beer Sheva, din israel. Gazdele au marcat în minutul 17, după ce Melikson a reluat perfect, din prima, o centrare venită din partea dreaptă, după o lovitură liberă, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Reluările au demonstrat că decizia luată de brigada olandeză condusă de Kevin Blom nu a luat decizi corectă la respectiva fază, iar protestele israelienilor au fost îndepărţite. Melikson era ţinut în joc de Dragoş Nedelcu, poziţionat greşit. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Hapoel Beer Sheva – FCSB. Israelienii au cerut şi un penalty

În afară de faza golului anulat greşit, jucătorii de la Hapoel Beer Sheva au mai avut un moment în care au protestat vehement la o decizie a lui Blom. La mijlocul primei reprize, Ovidiu Popescu a respins o minge din careu, iar gazdele au cerut lovitură de pedeapsă.

Blom a făcut semn că fotbalistul român avea mâinile lipite de corp şi a lăsat jocul să continue, spre disperarea celor de la Beer Sheva. Fanii israelieni l-au huiduit minute în şir pe arbitrul olandez după această decizie.

ADVERTISEMENT

Kevin Blom, 43 de ani, a mai arbitrat pe FCSB în trei rânduri, dintre care un singur meci a fost câştigat de români. Tot contra unei echipe din Israel, Maccabi Haifa, scor 4-2.

VEZI AICI FAZELE INCRIMINATE DE ISRAELIENI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!