ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VIDEO. Probleme mari pentru Benzar. Poate pierde restul anului

Update. Deşi Nicolae Dică spera ca Romario Benzar să nu se fi accidentat grav în meciul disputat pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 1-2, şi fundaşul să lipească 3 săptămâni, lucrurile...
Autori: Gabriel Esanu, Iuliana Spirache | 24.10.2017 | 00:12
VIDEO. Probleme mari pentru Benzar. Poate pierde restul anului

Update. Deşi Nicolae Dică spera ca Romario Benzar să nu se fi accidentat grav în meciul disputat pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 1-2, şi fundaşul să lipească 3 săptămâni, lucrurile nu stau atât de bine. Antrenorul lui FCB a anunţat că fundaşul dreapta în vârstă de 25 de ani ar putea rata restul anului. “Din ce am vorbit cu doctorul, se pare că Benzar va lipsi şase săptămâni, dar sperăm să-l recuperăm mai repede, în 4-5 săptămâni. Vom vedea”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

Alertă pentru staff-ul medical al FCSB în prima repriză a partidei din Israel, cu Hapoel Beer Sheva. Fără să fie lovit de vreun adversar, Romario a resimţit dureri la coapsa dreaptă, după ce a încercat o centrare în careu. A primit îngrijiri câteva minute, iar apoi a fost înlocuit cu Enache.

Primele supoziţii ar fi că accidentarea lui Benzar este una destul de gravă. Fotbalistul venit de la Viitorul nu putea călca pe picior şi a fost cărat pe braţe spre marginea terenului. Cel mai probabil este vorba despre o leziune musculară, iar fundaşul va face un RMN în următoarele zile, în urma căruia se va stabili perioada de inactivitate. Ar putea fi peste o lună în cazul în care este vorba despre o ruptură. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Hapoel Beer Sheva – FCSB, repriză fără goluri, dar cu accidentări

Romario Benzar fusese unul dintre cei mai activi jucători până la momentul accidentării, iar intrarea lui Enache a slăbit considerabil flancul drept al atacului formaţiei lui Nicolae Dică. Enache nu este în cea mai bună formă, dovadă şi că a fost foarte uşor depăşit de Nwakaeme, la cea mai periculoasă fază de atac a israelienilor din prima repriză.

Şi în formaţia israeliană au fost probleme cu accidentările. Ogu a acuzat şi el dureri, tot în zona coapsei, şi a fost schimbat cu Radi în minutul 31. Ogu a fost şi el unul dintre cei mai periculoşi jucători ai celor de la Beer Sheva şi a avut un şut foarte periculos, cu doar câteva minute înainte de a ieşi accidentat.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Ogu a ieşit accidentat, Taha a primit şi el îngrijiri medicale, după un contact dur cu Mihai Bălaşa. Fundaşul de la FCSB a fost şi el preluat de staff-ul medical şi în cele din urmă a revenit pe gazon.

VEZI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI ROMARIO BENZAR

Nicolae Dică a vorbit despre accidentarea lui Romario Benzar şi a estimat absenţa lui la aproximativ o lună de zile: “Benzar este un jucător important, dar l-am pierdut pentru vreo 3 săptămâni, dar avem jucători în lot care îl pot înlocui“, a spus Dică.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!