Fotbal intern

VIDEO. Atmosferă fabuloasă! Cum au cântat şi dansat steliştii la vestiare după victoria cu Beer Sheva! Budescu, eclipsat la ţopăit de Meme şi Argăseală!

Update. Imagini senzaţionale din vestiarul FCSB la finalul partidei cu Beer Sheva. Elevii lui Nicolae Dică au declanşat o bucurie generală, cântând şi strigând pentru obţinerea victoriei care...
20.10.2017 | 00:05
VIDEO Atmosfera fabuloasa Cum au cantat si dansat stelistii la vestiare dupa victoria cu Beer Sheva Budescu eclipsat la topait de Meme si Argaseala

Update. Imagini senzaţionale din vestiarul FCSB la finalul partidei cu Beer Sheva. Elevii lui Nicolae Dică au declanşat o bucurie generală, cântând şi strigând pentru obţinerea victoriei care asigură în proporţie de 99 la sută calificarea în primăvara europeană. Preşedintele Valeriu Argăseală şi directorul sportiv Meme Stoica au făcut spectacol alături de jucători, fiind printre cei mai “efervescenţi”!

Update. Meciul Hapoel Beer Sheva – FCSB, din grupa G a Europa League, s-a terminat cu victoria formaţiei lui Nicolae Dică, scor 1-2. Vezi mai jos toate fazele meciului.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECULUI HAPOEL BEER SHEVA – FCSB, DIN GRUPELE EUROPA LEAGUE

VEZI AICI ONLINE IN FORMAT LIVE VIDEO CELELALTE MECIURI DIN EUROPA LEAGUE LIVE STREAM SI TOATE GOLURILE SERII DIN LIGA EUROPA

Update. Final încins pe stadionul “Terner” din Israel. Fanii lui Hapoel Beer Sheva încearcă să-şi conducă favoriţii spre egalare. Jucătorii lui Nicoale Dică sunt huiduiţi.

Update. Fanii lui Hapoel Beer Sheva nu ratează niciun moment să-i fluiere pe jucătorii lui Nicolae Dică. Cel mai huiduit jucător din lotul FCSB-ului este Florin Niţă.

Update. Harlem Gnohere primeşte o pasă senzaţională de la Filipe Teixeire, s-a întors bine şi a înscris după un minut de când a fost introdus pe teren. Francezul s-a bucurat alături de coechipierii săi şi cu ceilalţi membrii din staff-ul tehnic al FCSB-ului. La final, atacantul le-a făcut semn suporterilor români prezenţi pe stadionul Terner să-i încurajeze pe stelişti. La acest scor FCSB e 90% calificată în primăvara europeană. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Update. Toţi fanii lui Hapoel Beer Sheva cântă neîncetat. Aceştia privesc meciul cu FCSB, din grupele Europa League, din picioare şi îşi aplaudă favoriţii ori de câte ori au balonul la picior.

Update. Gabi Tamaş a ajuns la stadion în minutul 37 al meciului Hapoel Beer Sheva – FCSB. Fostul fundaş al “roş-albaştrilor” a mers să-şi susţină foştii coechipieri.

Update. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, este foarte nervos pe banca tehnică a formaţiei pregătite de Nicolae Dică.

Update. Romario Benzar s-a accidentat şi  a fost înlocuit de Nicolae Dică cu Gabriel Enache în minutul 25 – vezi detalii.

59e8e06595f9cf6b923149d2

Update. Valeriu Argăseală, preşedintele formaţiei FCSB, şi Helmuth Duckadam urmăresc meciul Beer Sheva – FCSB, din grupa G a Europa League, alături de Alona Barkat, patroana formaţiei din Israel despre care Gigi Becali zicea că nu are ce căuta în fotbal.

Update. Jucătorii lui Hapoel Beer Sheva s-au relaxat într-un mod inedit înaintea meciului cu FCSB, din grupele Europa League.

Getting ready #matchday

A post shared by Hapoel Beer-Sheva FC (@hbsfc) on

Update. Nu mai puţin de 16.000 de spectatori sunt prezenţi la meciul Hapoel Beer Sheva – FCSB. Update. Fanii formaţiei Hapoel Beer Sheva cântă de la începutul partidei. În minutul 17, atunci când arbitrul a anulat golul înscris de Maor Melikson a fost anulat pentru poziţie de ofsaid, galeria israelienilor a explodat.Update. În tribuna destinată fanilor lui FCSB pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva sunt prezenţi fanii echipei lui Nicolae Dică. 2 Update. Stadionul lui Hapoel Beer Sheva a fost colorat în roşu înaintea meciului cu FCSB.

Update. Mihai Stoica a profitat de meciul pe care FCSB îl dispută pe terenul lui Hapoel Beer Sheva şi a postat o fotografie, alături de care apare un comentari adresat rivalilor de la FC Dinamo Bucureşti. “Alţii la ProTV!” CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA.

Update. Jucătorii lui Nicolae Dică se îndreaptă spre stadionul “Turner” pentru meciul Hapoel Beer Sheva – FCSB, din grupele Europa League. Pe pagina oficială de Facebook a formaţiei FCSB a apărut un filmuleţ din autocarul “roş-albaştrilor”. 

Update. Suporterii formaţiei Hapoel Beer Sheva care vor merge pe stadionul Turner pentru a vedea meciul cu FCSB, din grupele Europa League, au pregătit o coregrafie spectaculoasă. Conform sport.ro din plăcuţe, vor crea doi ochi, inspiraţid in afişul filmului “Taste the blook of Dracula” din 1970. “Dracula” va fi înlocuit cu mesajul “Taste the blood of Turner”, numele stadionului lui Hapoel.

………….

FCSB se pregăteşte de meciul al treilea din grupele Europa League, urmând să joace în deplasare, cu Hapoel Beer Sheva, în Israel. Delegaţia Stelei a ajuns în Israel miercuri după amiază, iar spre seară au susţinut antrenamentul oficial înaintea partidei.

Din lotul lui Niolae Dică lipsesc doi jucători importanţi pentru stelişti, Mihai Pintilii, care s-a întors accidentat de la echipa naţională a României şi Denis Alibec, cel care se antrenează separat acum, după ce l-a înfuriat pe antrenorul său, care l-a expulzat şi i-a pregătit un program separat, pe care să-l urmeze singur. Un al treia fotbalist care nu a făcut deplasarea în Israel este fundaşul Artur Jorge. FANATIK.RO a aflat că acesta se pregăteşte cu Ovidiu Kurti, iar la ultima şedinţă a avut un oaspete surpriză.

Hapoel Beer Sheva – FCSB LIVE VIDEO Europa League. Teodora Stoica, fiica managerului de la FCSB care vine destul de des să facă sală la Berceni, şi-a adus şi căţeluşa cu ea. Patrupedul s-a jucat cu fundaşul FCSB-ului, care  făcut chiar o serie de exerciţii cu aceasta în spate, ajutat şi de Kurti. Restul jucătorilor sunt prezenţi în Israel, iar miercuri seară s-au pregătit pe Turner Stadium cu zâmbetul pe buze, pregătiţi să evolueze din nou în Europa.

Hapoel Beer Sheva – FCSB LIVE VIDEO Europa League

Hapoel Beer Sheva – FCSB LIVE VIDEO Europa League. Jorge a avut parte de un debut nefericit în tricoul Stelei. Fundaşul şi-a dat autogol în minutul 1 al partidei cu Juventus Bucureşti, din Liga 1 Betano. Fostul fundaş de la FCSB, George Ogăraru, a citicat evoluţia acestuia din luna august a acestui an: “Se poate întâmpla oricui să marcheze în proprie poartă, nu asta e problema, dar poziţia în care era el în momentul respectiv, faţă de propria poartă e un semn de întrebare şi faptul că nu a reuşit să-şi revină pe parcursul întregului meci. A pierdut foarte multe dueluri şi ca poziţie în teren nu cred că a fost ceea ce ne aşteptam să vedem la un fundaş central adus cu atâta nume. N-aş vrea să fiu decisiv în privinţa lui, dar nu mi-a plăcut. Cred că a fost cel mai slab jucător al lor, pe parcusul meciului”, a spus Ogăraru.

Partida Hapoel Beer Sheva – FCSB LIVE VIDEO Europa League se va disputa de la ora 20:00 şi va fi tranmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: