Fotbal intern

VIDEO Hapoel-Steaua 1-2. Aer de primăvară europeană. Gnohere, eroul meciului cu o dublă

Beer Sheva - FCSB 1-2 s-a jucat în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League. Golurile steliştilor au fost marcate, în decurs de cinci minute, de Harlem Gnohere. Victoria din Israel îi aduce pe...
20.10.2017 | 00:00
VIDEO HapoelSteaua 12 Aer de primavara europeana Gnohere eroul meciului cu o dubla

Beer Sheva – FCSB 1-2 s-a jucat în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League. Golurile steliştilor au fost marcate, în decurs de cinci minute, de Harlem Gnohere. Victoria din Israel îi aduce pe vicecampionii României mai aproape de calificarea în primăvara europeană.

VEZI AICI ONLINE MECIUL HAPOEL BEER SHEVA – FCSB LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE 

VEZI AICI ONLINE IN FORMAT LIVE VIDEO CELELALTE MECIURI DIN EUROPA LEAGUE LIVE STREAM SI TOATE GOLURILE SERII DIN LIGA EUROPA

Ovidiu Hoban, jucătorul liderului din Liga 1 Betano, CFR Cluj, a evoluat înainte de a ajunge în “Gruia” la adversara FCSB-ului din această seară, Hapoel Beer Sheva. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Hapoel Beer Sheva - Steaua LIVE STREAM Europa League. Vezi online

Mijlocaşul a vorbit despre partida din Israel, din această seară şi a anunţat cine crede că va ieşi câştigător din confruntarea Beer Sheva – Steaua. Totodată, Hoban a vorbit şid espre atmosfera care îi aşteptă pe jucătorii lui Nicolae Dică: “«Ahat efes katan» zic israelienii, adică un 1-0 micuţ. La asta mă aştept, la un succes al lui Hapoel cu acest scor. În deplasare echipa nu se descurcă grozav, dar acasă e puternică. De aceea spun că Hapoel are 60 la sută şanse să se impună. Publicul e absolut fantastic în meciurile importante şi o va face pe Beer Sheva să joace mai bine decât în ultima vreme. Pentru că are nevoie să joace mai bine. E drept că niciuna nu trece printr-o perioadă bună, nici Hapoel, nici Steaua”, a spus Hoban pentru GSP.

Hapoel Beer Sheva – Steaua LIVE STREAM Europa League. Totodată, jucătorul celor de la CFR Cluj a vorbit şi despre stelistul de care israelienii ar trebui să se teamă la meciul din această seară, jucătorul decisiv pentru “roş-albaştri” din meciurile europene, care poate pune probleme în Beer Sheva – Steaua: “De la Steaua, decisiv poate să fie Budescu. E imprevizibil, foarte bun. De neoprit nu e, că niciun jucător nu e imposibil de blocat, însă Budescu e capabil să facă diferenţa”, a spus Ovidiu Hoban, care a câştigat un titlu de campion al Israelului cu Hapoel Beer Sheva, echipă pe care o susţine în continuare.

Hapoel Beer Sheva – Steaua LIVE STREAM Europa League, de la 20:00

Hapoel Beer Sheva – Steaua LIVE STREAM Europa League. Hoban a vorbit şi despre antrenorii celor două echipe: “Barack şi Dică sunt amândoi tineri. Primul are deja trofee câştigate, românul încă nu a apucat să adune un palmares. Nu cred că vreunul dintre ei o să hotărască soarta partidei cu o decizie. De ce? În ziua de azi, informaţiile circulă atât de uşor, şi datele, şi imaginile, încât toţi tehnicienii au la îndemână cunoştinţe despre absolut toţi adversarii. Dacă ştii bine jucătorii adverşi şi ideile pe care le are antrenorul, e greu să mai fii surprins cu ceva”.

Ca s-o bată pe Steaua, Hapoel trebuie să joace mai bine decât a jucat în perioada recentă. Mai bine chiar decât în meciurile pe care le-a câştigat în ultima vreme”, a încheiat Hoban pentru aceeaşi sursă.