Fotbal intern

Harlem Gnohere a oferit declaraţia zilei: “Există un singur Bizon, iar acela sunt eu!”

26.10.2018 | 18:58
Harlem Gnohere a oferit declaratia zilei Exista un singur Bizon iar acela sunt eu
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere nu vrea să mai existe niciun alt “Bizon” în Liga 1 Betano, referindu-se la porecla pe care a primit-o în trecut din pricina fizicului său impunător. Atacantul de la FCSB a oferit declaraţia zilei atunci când a fost întrebat în cadrul unei conferinţe de presă despre jucătorul celor de la FC Voluntari.

Nathan Kabasele, fotbalistul care arată ca jucătorul “roş-albaştrilor” şi chiar ar putea împrumuta porecla acestuia, nu este pe placul lui Gnohere, care spune că jucătorul lui Ioan Andone poate fi numit “Bizonul junior”, pentru că adevăratul este chiar el.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a oferit declaraţia zilei

”Am lucrat și eu cu antrenorul de acolo și știu cum funcționeză treaba. Așa cum am zis, există un singur Bizon, iar acela sunt eu! Kabasele este prieten cu mine, așa că el poate fi Bizonul junior, pentru că Bizonul sunt eu”, a declarat Harlem Gnohere despre Nathan Kabasele . Ioan Andone, cel care l-a adus pe acesta la Voluntari, l-a comparat cu jucătorul lui FCSB, spunând însă că jucătorul său stă mai bine decât adevăratul “Bizon” la un capitol:

Nathan Kabasele, jucătorul lui FC Voluntari

“Are viteză mai bună decât Gnohere”

”Avem mai mulți jucători buni. Mijlocașul Aissa Bilal Laidouni (21 de ani) și atacantul Nathan Kabasele (24 de ani), ambii francezi, sunt jucători foarte buni care vor impresiona în Liga 1. Stați să-l vedeți pe Kabasele, nu întâmplător a stat 6 ani la Anderlecht! Azi a intrat în partea a doua, pentru că nu este la 100%. A fost șansa noastră, că l-am luat. El e un lider așa că am avut noroc pentru că n-a găsit altceva. Că un atacant de calitatea lui ar avea loc la multe echipe bune. Îl asemănăm chiar cu Gnohere, numai că el e de picior drept, plus că are viteză mai bună decât Gnohere. E bine că-l avem noi în lot pe Kabasele. Îl avem doi ani de zile și sperăm să ne dea 15 goluri pe sezon”, a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminică 21 octombrie 2018
Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano

Harlem Gnohere a dat o declaraţie inedită atunci când a fost întrebat despre jucătorul care-i seamănă ca fizic şi ca joc de la FC Voluntari.

Tags: