Fotbal intern

Harlem Gnohere şi Cristi Manea au rămas la București! Au fost scoşi din lot pentru derby-ul U Craiova – FCSB. Accidentatul Moruțan “a prins” autocarul. EXCLUSIV

14.09.2019 | 16:14
Harlem Gnohere si Cristi Manea au ramas la Bucuresti Au fost scosi din lot pentru derbyul U Craiova  FCSB Accidentatul Morutan a prins autocarul EXCLUSIV

UPDATE, 14 septembrie, ora 16.25 / FANATIK a aflat că fundașul Cristi Manea a primit cartea verde sâmbătă după amiază. Totuşi, deşi era bun de joc pentru meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, fundaşul dreapta nu a făcut deplasarea cu echipa în Bănie. Mai mult, Olimpiu Moruțan a făcut și el deplasarea la Craiova. Astfel, echipa probabilă a FCSB arată astfel:

  • Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Popescu, Pintilii, Oaidă – Popa, Hora, Coman

ȘTIREA INIȚIALĂ: 14 SEPTEMBRIE, ORA 16.16:

FCSB va juca pe stadionul “Ion Oblemenco”, duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, cu Universitatea Craiova, dar Harlem Gnohere a rămas la București. Atacantul în vârstă de 31 de ani a fost exclus din lotul vicecampioanei României pentru partida din Bănie, toate acestea după ce n-a trecut proba cântarului, anunță digisport.ro.

Harlem Gnohere a fost exclus din lot pentru meciul Universitatea Craiova – FCSB

Harlem Gnohere are probleme cu kilogramele în plus după operația suferită la începutul lunii iunie, iar atacantul francez nu a reușit să slăbească de când a revenit pe teren. Astfel, Bogdan Argeș Vintilă a decis să nu se bazeze pe serviciile “Bizonului” pentru meciul pe care FCSB îl dispută cu Universitatea Craiova în etapa a 9-a. În schimb, Olimpiu Moruțan a prins lotul lui Bogdan Vintilă pentru meciul din Bănie, dar are șanse mici să joace încă din primul minut, având în vedere că vine după o accidentare.

Pe lângă faptul că a fost exclus din lotul FCSB-ului pentru derby-ul de pe stadionul “Ion Oblemenco”, Harlem Gnohere o să fie amendat de oficialii vicecampioanei României. FANATIK a dezvăluit că fiecare jucător care are 2 kilograme suplimentare nu vor intra în lotul echipei și o să fie amendat cu 100 de euro per kilogram. 

Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB și Viitorul Constanța. Sursă foto: sportpictures.eu
Harlem Gnohere în meciul de fotbal dintre FCSB și Viitorul Constanța. Sursă foto: sportpictures.eu

Avertismentul lui Narcis Răducan pentru Harlem Gnohere

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre situația lui Harlem Gnohere și i-a transmis atacantului care a jucat și pentru Dinamo București că trebuie să slăbească pentru a nu fi penalizat de oficialii vicecampioanei României.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com
  • 99 de meciuri, 46 de goluri și 5 pase decisive are “Bizonul” pentru FCSB

”Bizonul nu are încotro, trebuie să slăbească, mai ales că nu are încotro. Cred că a înțeles și el că are concurență. Cu o zi sau două înainte de meci vom face cântarul și dacă se află în parametri vom conta pe el, dacă nu, nu vom conta pe el. Va primi și o amendă usturătoare. Eu mi-aș dori să se încadreze pentru că este unul dintre golgheterii campionatului”, a declarat Narcis Răducan.