Fotbal intern

Harlem Gnohere a semnat noul contract cu FCSB! Ce salariu va primi atacantul francez. Foto

10.10.2018 | 18:26
Harlem Gnohere a semnat noul contract cu FCSB

Gigi Becali a anunţat în urmă cu aproape două săptămâni că Harlem Gnohere va primi o propunere de prelungire a contractului pentru încă un sezon, iar “Bizonul” a semnat noul contract cu vicecampioana României în cursul zilei de miercuri, 10 octombrie. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Atacantul francez a reuşit să impresioneze în tricoul vicecampioanei României, toate acestea după ce a înscris 37 de goluri în cele 74 de meciuri jucate pentru FCSB, iar Gigi Becali s-a convins că Harlem Gnohere poate să ajute echipa să termine pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1  Betano la finalul sezonului 2018 – 2019.

Harlem Gnohere a semnat noul contract cu FCSB. Ce salariu va încasa

Contractul lui Harlem Gnohere se termina în vara anului 2020, iar Gigi Becali l-a convins pe “Bizon” să accepte prelungirea înţelegerii pe încă un sezon. Latifundiarul din Pipera i-a mărit salariul atacantului francez de la 12.000 de euro pe lună la 20.000 de euro şi este pregătit să îl vândă cu minim 5.000.000 de euro. „I-am mărit salariu de la 12 la 20 mii și i-am mai mărit cu încă un an, deci mai are încă trei ani. Bizonul face 7 milioane. Atât zic eu. Nici vorbă, nu am nicio treabă cu Rednic. Gnohere dacă îi dă și 5 milioane salariu, nu se duce la el. Au existat ceva oferte, dar n-au mai reacționat după ce au auzit cererea mea”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

FCSB a făcut anunţul că Harlem Gnohere a semnat noua înţelegere pe pagina oficială de Facebook. “FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru prelungirea actualei înţelegeri până în vara anului 2021. Clubul nostru îi doreşte golgeterului Ligii 1 din sezinul trecut să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul “roş-albastru”“, este mesajul “roş-albaştrilor”.

Mesajul postat de FCSB în legătură cu situaţia contractuală a lui Harlem Gnohere
Mesajul postat de FCSB în legătură cu situaţia contractuală a lui Harlem Gnohere

250.000 de euro a plătit Becali pentru Gnohere

Cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Dinamo Bucureşti suma de 250.000 de euro.

Tags: