Fotbal intern

Harlem Gnohere, acuze pentru Gigi Becali. “Voia să mă vândă cu 10 milioane, acum e bucuros că am plecat gratis”

10.06.2020 | 16:01
Harlem Gnohere acuze pentru Gigi Becali Voia sa ma vanda cu 10 milioane acum e bucuros ca am plecat gratis
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere se simte foarte liniștit după despărțirea de FCSB. Cel supranumit Bizonul spune că și-a dorit, deși mai avea un an de contract, să plece, mai ales după ce a văzut cum s-a comportat cu el patronul Gigi Becali pe perioada pandemiei.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,51 este cota pentru sub 2,5 goluri în meci. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere îl acuză pe Gigi Becali

Harlem Gnohere a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live la care a fost invitat modul total diferit în care s-a comportat conducerea FCSB cu el față de ceilalți jucători și spune că dacă ar fi fost întrebat ar fi acceptat o reducere a salariului.

“Înainte să avem probleme cu contractele, eram deja în șomaj tehnic. Deci, eu pot spune că nu m-au întrebat «Bizonule, putem să-ți micșorăm salariul precum celorlalți jucători?».

ADVERTISEMENT

Antrenorului Bogdan Vintilă nu i s-a tăiat salariul

Și dacă m-ar fi întrebat, eu aș fi zis da. Când este șomaj tehnic și antrenorul primește tot salariul, iar tu doar 800 de euro, atunci este o problemă”

Atacantul care este golgeterul FCSB din ultimii ani întărește ideea că el voia să plece, deși mai avea încă un de contract și că se simte foarte relaxat după ce a plecat din România.

ADVERTISEMENT

I-a spus lui Becali că renunță la anul de contract

„Eu mă simt bine, foarte bine după ce acum am devenit liber. Pentru că mă pot angaja unde vreau eu și, din acest motiv, mă simt foarte bine.

Nu i-am luat bani domnului Becali. I-am zis că vreau doar să plec, că renunț la anul pe care-l mai aveam de contract, că vreau doar să plec, pentru că știu foarte bine cum e.”

ADVERTISEMENT

După meciul cu Hajduk Split valora 10 milioane de euro pentru patron

Bizonul spune că în perioada în care a stat în România l-a uluit rapiditatea cu care patronul FCSB își schimba părerea despre un jucător și că nu a mai întâlnit ca un patron să iasă mereu pe post și să își critice jucătorii.

„De exemplu, ieri am primit un mesaj de la un suporter pe Instagram care zicea că Becali a spus după meciul cu Hajduk, împotriva croaților, când am dat cele două goluri, unul în ultimul minut, că Bizonul nu pleacă și că dacă pleacă îl vând pe 10 milioane.

Nu a mai văzut patron care să critice mereu jucătorii

Iar azi spune că este fericit că am plecat, că nu am jucat unele meciuri pentru că eram gras.

De când joc eu fotbal, nu am cunoscut niciodată un președinte de club care, după fiecare meci, să-și critice jucătorii. Este prima dată”

ADVERTISEMENT