Fotbal intern

Harlem Gnohere, dat dispărut de FCSB! Atacantul nu a ajuns în cantonament și nu a mai dat niciun semn. Exclusiv

20.05.2020 | 18:48
Harlem Gnohere dat disparut de FCSB Atacantul nu a ajuns in cantonament si nu a mai dat niciun semn Exclusiv
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere. dat dispărut de FCSB! Atacantul francez nu a ajuns nici acum în cantonamentul roș-albaștrilor de la Berceni, deși elevii lui Bogdan Vintilă sunt de la începutul week-end-ului trecut în izolare.

Din informațiile FANATIK, „ Bizonul” nu le-a mai dat niciun semn celor din staff de câteva zile, toți așteptând ca acesta să vină la București și să se prezinte la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere, dat dispărut de FCSB! Francezul nu a ajuns încă la pregătiri, deși trebuia să o facă de câteva zile

Harlem Gnohere, 32 de ani, și-a făcut un obicei de a dribla cantonamentele de pregătire ale echipei sale. S-a întâmplat recent și la începutul anului, când FCSB a fost la Marbella, se întâmplă și acum.

FCSB este deja la a 5-a zi de când s-a reunit în cantonamentul de la Berceni și Gnohere nu și-a făcut apariția. Probabil este tot acasă, în Belgia. Sunt probleme în această perioadă pentru a găsi curse de avion spre București, dar ceea ce generează surprindere este că atacantul nu a mai dat niciun semn de câteva zile!

ADVERTISEMENT

Nimeni de la Berceni nu știe în acest moment când se va întoarce „Bizonul”. El trebuie să facă testul de Covid, apoi să intre în izolare, astfel că până va ajunge să se antreneze probabil se va relua Liga 1!

Gigi Becali nu știe cum să scape de Gnohere, care mai are contract încă un sezon

Gigi Becali nu mai pune mare preț pe atacantul său, care a avut și o reacție ciudată vizavi de cei de la FCSB. Din izolare, Gnohere a postat un mesaj în care le reamintește lui Gigi Becali și celor de la FCSB că mai are încă un an de contract.

ADVERTISEMENT

Boala Alzheimer e o boală progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante!”, scria Gnohere, postând și o fotografie cu el când semnează până în iunie 2021 cu roș-albaștrii.

Gigi Becali pare că s-a resemnat cu faptul că nu scapă de francez nici în vara asta. Într-adevăr, din informațiile FANATIK, Gnohere are dreptate și este „legat” încă de FCSB, la LPF fiind înregistrat exact contractul de care vorbește „Bizonul”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează Gnohere. Pe mine mă interesează ăştia ai mei, copiii mei. Copiii ăia care au până în 22-23 de ani, ăia mă interesează pe mine” – Gigi Becali, la Pro X

Mircea Rednic s-a interesat la Gigi Becali de transferul lui Harlem Gnohere, dar prețul l-a făcut să închidă telefonul!

Și totuși cineva s-a interesat de transferul lui Harlem Gnohere în ultimele zile. Este vorba despre Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, cel care s-a înțeles extraordinar cu „Bizonul” la Dinamo.

Discuția dintre cei doi a fost dezvăluită de Gigi Becali, dar șansele de a se realiza mutarea lui Gnohere de la FCSB la Poli Iași nu există! „Am o ofertă pentru Gnohere. Mi-a spus Mircea Rednic că vrea să îl ia la Iași, iar eu am zis că vreau 500.000 de euro pe el. De fapt, nu am ofertă, a întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii”, a dezvăluit Becali pentru Telekom.

A fost momentul în care Mircea Rednic pur și simplu a închis telefonul, pentru că e evident că Iașul nu-și permite să negocieze un transfer în acești termeni financiari.

„Nu am voie să vorbesc despre situația mea sau a contractului meu. Întrebați direct la Steaua!” –

mesajul lui Harlem Gnohere pentru FANATIK în urmă cu o săptămână, înainte de reunirea FCSB

Harlem Gnohere a fost băgat de Gigi Becali în șomaj tehnic, dar după terminarea stării de urgență atacantul a revenit la salariul său normal. Totuși, nu e prezent la antrenamente, astfel că riscă sancțiuni.

  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali în ianuarie 2017 pentru a-l transfera pe Gnohere de la Dinamo la FCSB
  • 1,3 milioane de euro este cota actuală a lui Harlem Gnohere, jumătate din cât valora acum un an, în vara lui 2019
ADVERTISEMENT