Fotbal intern

Harlem Gnohere despre concurența cu Rusescu: “Trebuie să îi pun probleme lui Dică”

10.08.2018 | 12:07
Harlem Gnohere despre concurenta cu Rusescu Trebuie sa ii pun probleme lui Dica

Harlem Gnohere a vorbit, la finalul meciului Hajduk Split – FCSB 0-0, din turul 3 preliminar Europa League, despre jocul prestat de elevii lui Nicolae Dică, dar și despre concurența cu Raul Rusescu. “Bizonul” este încrezător în șansele de calificare în play-off și nu se teme de faptul că ar putea pierde locul de titular în echipă. Francezul este hotărât să se antreneze ca și până acum și să își aducă aportul pentru echipă.

“Cred că este un rezultat bun. Nu am primit gol. Din nefericire, nici nu am marcat, dar cel mai important este că nu am primit gol. Acum așteptăm meciul retur. Nu vreau să zic zâmbitori, dar cred că va fi la fel de dificil pentru ei cum a fost pentru noi astăzi. Meciul de acasa va fi un cu totul altfel. Astăzi am jucat în fața unui public extraordinar. Au pus presiune pe noi, dar nu au avut cu ocazii cu adevărat, cu excepția unei mingi la jumătatea meciului și a barei din ultimele minute. Dar cred că noi am controlat jocul”, a declarat jucătorul după meci.

Francezul a mai spus că temperaturile ridicate și gazonul distrus le-au dat bătăi de cap elevilor lui Dică: “A fost Bălașa care s-a accidentat, la fel și Marko. Îi va fi dificil antrenorului din punct de vedere defensiv, dar sunt sigur că va găsi o soluție pentru meciul care urmează, cu Mediaș. Terenul, la fel ca pe Arena Națională, a fost foarte dificil. Faptul că nu am primit goluri este cel mai important. A fost cu adevărat o atmosferă foarte frumoasă. După mine, nu se poate compara cu derbiul de la București, dar atmosfera a fost formidabilă. A fost cu adevărat cald. Au fost temperaturi foarte dure, dar au fost astfel pentru ambele echipe. Toți jucătorii au fost nevoiți să se adapteze. Cum am spus, cel mai important este că nu am primit goluri, deși am suferit astăzi.”

Harlem Gnohere nu se teme de concurența cu Rusescu

Atacantul FCSB-ului a vorbit despre venirea lui Raul Rusescu la echipă.“Pentru mine nu este nicio diferență. Raul a venit acum, anul trecut l-am avut pe Denis. Pentru mine nu e mai dificil. Trebuie să lucrez la fel ca până acum ca să îi pun probleme lui Dică în a-și alcătui primul 11”,a adăugat atacantul.  Hajduk Split – FCSB 0-0 s-a jucat în turul trei preliminar din Europa League.  Vicecampioana României nu a reuşit să obţină victoria pe stadionul “Poljud”, iar calificarea se va decide joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.