Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga! Ce oferte a primit Gigi Becali

Razvan Nicolae    Catalin Oprea   
în FCSB
16/01/2019, 10:48
Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga! Ce oferte a primit Gigi Becali GALERIE FOTO
Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga

Harlem Gnohere este dorit în Premier League şi La Liga. Atacantul de 30 de ani are cifre de senzaţie în tricoul FCSB, iar prestaţiile au atras atenţia mai multor echipe. Recent, două formaţii din Vestul Europei au trimis oferte pentru fotbalistul francez.

Conform FootMercato, Wolverhampton şi Villarreal sunt cele două formaţii care au trimis oferte pentru Harlem Gnohere. Singura problema este forma prin care englezii şi spaniolii vor să realizeze transferul. Fotbalistul de 30 de ani este dorit sub formă de împrumut până în vară, iar apoi, în funcţie de performanţele acestuia, s-ar putea activa opţiunea de cumpărare definitivă.

Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga. Francezul poate ajunge la Al Wasl

Harlem Gnohere este dorit în Premier League şi La Liga, însă Gigi Becali a susţinut că atacantul francez ar putea ajunge la Al Wasl, formaţie pe care o antrenează Laurenţiu Reghecampf. “La Șumudică (n.r. Al Shabab) nu e posibil să ajungă, doar în vară ar mai putea transfera el străini, are deja nouă în echipă. Dar la Reghe e posibil să ajungă”, a declarat recent Gigi Becali.

Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga! Ce oferte a primit Gigi Becali
Harlem Gnohere, dorit în Premier League şi La Liga! Ce oferte a primit Gigi Becali

FCSB se află în cantonament în Spania, unde pregăteşte a doua jumătate a sezonului. După primele antrenamente, Harlem Gnohere a suferit o accidentare. Atacantul francez a acuzat probleme musculare şi a ieşit din şedinţa de pregătire de marţi. În actualul sezon, fotbalistul de 30 de ani a marcat 15 goluri în cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. În această iarnă, vicecampioana României i-a transferat pe Florentin Matei, Adrian Stoian şi Carlos Fortes, ultimul fiind împrumutat de la Gaz Metan Mediaş până în vară. “Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a anunţat Gigi Becali.

Închide ×