Fotbal intern

FCSB a rămas fără atacanți. Cât va lipsi Harlem Gnohere după operație

09.06.2018 | 08:42
FCSB a ramas fara atacanti Cat va lipsi Harlem Gnohere dupa operatie

Harlem Gnohere s-a operatla sfârșitul sezonului recent încheiat de hernie inghinală și, după problemele pe care FCSB le are cu Denis Alibec, formația antrenată de Nicolae Dică a rămas fără un atacant de careu.

„Bizonul” a jucat accidentat în play-off, cu dureri puternice în zona inghinală, motiv pentru care nu a fost la capacitate maximă în perioada care conta cel mai mult. Astfel, Gnohere a decis să treacă la bisturiu pentru ca problemele să nu se repete. Deși operația a fost una cu succes, recomandarea medicilor a fost ca timp de trei săptămâni francezul să nu facă absolut niciun efort suplimentar, urmând apoi ca acesta să respecte un program complet diferit de antrenamente. Astfel, va dura cel puțin 5-6 săptămâni până când atacantul va reveni în circuitul echipei!

Harlem Gnohere nu are deocamdată înlocuitor la FCSB

Golgeterul FCSB și al campionatului Ligii 1 va fi o pierdere imensă pentru vicecampioni, după ce Nicolae Dică a decis să nu se mai bazeze pe Denis Alibec de sezonul viitor, din cauza problemelor pe care le-a avut cu capriociosul atacant român. Totodată, niciunul din cele trei transferuri pe care le-a dorit Gigi Becali pentru ofensiva FCSB nu s-au materializat, cel puțin deocamdată. Anatole Abang a cerut foarte mulți bani de la FCSB, Adam Nemec a refuzat oferta lui Gigi Becali în timp ce scandalul de la CFR Cluj cu privire la semnătura lui Bilel Omrani încă se mai judecă. Astfel, deși își dorea 2 din acești 3 atacanți, Gigi Becali nu s-a ales deocamdată cu niciunul.

Lotul celor de la FCSB se va reuni pe 11 iunie și după o perioadă scurtă petrecută în Berceni, roș-albaștrii au pregătite două perioade de cantonament, între 15-27 iunie la Poiana Brașov și între 1-14 iulie la Apeldoorn, în Olanda.

15 goluri a înscris Harlem Gnohere în Liga 1, în sezonul 2017-2018, fiind golgeterul României, la egalitate cu George Țucudean