Ultimele detalii despre posibila plecare a lui Gnohere de la FCSB

Gabriel Esanu    Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
03/02/2018, 23:45
Ultimele detalii despre posibila plecare a lui Gnohere de la FCSB

Update. Gigi Becali a oferit noi amănunte în legătură cu o posibilă plecare a lui Harlem Gnohere de la FCSB. “Nu am primit niciun răspuns pentru Gnohere, dar nu mă interesează asta acum”, a spus Gigi Becali.


UPDATE, ora 15:50“Mai sunt câteva discuţii pentru că mai sunt ţări unde perioada de transferuri e încă deschisă. Se caută atacanţii. Sunt şanse ca Gnohere să plece, dar trebuie să ne apropiem de preţul de trei milioane de euro cerut de patron. Nu îi plângeţi pe ei. Steaua are un lot foarte valoros cu nişte copii cărora trebuie să li se dea şansă. Dacă nu li se va da şansa acum, nu li se va mai da niciodată”, a declarat Anamaria Prodan la ProX.


După ce l-a vândut pe cel mai important om al defensive, Florin Niţă, cedat la Sparta Praga, Gigi Becali este gata să renunţe şi la golgheterul echipei, Harlem Gnohere. Patronul de la FCSB spune că are o ofertă importantă din China, pe care ar fi gata să o accepte.

“Pentru Gnohere am o ofertă din China de 2,5 milioane de euro. Eu vreau 3 milioane de euro pe el. Dacă accept din prima, chinezii zic că am cedat prea uşor. Dar eu trebuie să mă ţin tare. O să negociez pentru 3 milioane şi la final accept 2,5 milioane, să zic că am cedat eu”, a declarat Becali la ProX.

Gigi Becali este convins că pierderea celui mai bun marcator din prima fază a campionatului nu se va resimţi: “Îl am pe Tănase, care devine cel mai bun atacant din România. Şi, oricum, mai aduc un atacant, o să vedem”.

Până să devină cel mai bun atacant din România, Florin Tănase este şi el pus pe tarabă, pentru o eventuală vânzare. Doar că, în cazul lui, preţul cerut este unul exorbitant: “Tănase este singurul jucător consacrat în acest moment, mai avem mulţi cu potenţial, în care cred, dar Tănase a confirmat deja. Dar nu aş accepta 10 milioane de euro pentru el. La Becali nu o să mai auziţi jucător vândut pe două-trei milioane, poate doar cei trecuţi de 30 de ani”

 

Ştirea MOMENTULUI

Surpriză! Cine transmite meciul FCSB din Europa League!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.