Fotbal intern

Harlem Gnohere, felicitat de toată echipa la finalul meciului Chindia – FCSB 1-2. VIDEO EXCLUSIV

20.10.2019 | 23:22
Harlem Gnohere felicitat de toata echipa la finalul meciului Chindia  FCSB 12 VIDEO EXCLUSIV
Harlem Gnohere a marcat golul victoriei pentru FCSB în meciul cu Chindia. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

La finalul jocului câștigat de FCSB cu Chindia, scor 2-1, marcatorul golului decisiv, Harlem Gnohere, i-a dedicat reușita fetei sale, care s-a născut în urmă cu o lună. În plus, Bizonul recunoaște că începutul stagiunii nu a fost cel mai bun, dar acum speră să continuă să marcheze și să-și recapete postul de titular la FCSB. După ultimul fluier al centralului, Gnohere, cel care a reușit al doilea gol al sezonului, a fost felicitat de coechipieri și de membrii staff-ului.

Gnohere, felicitat de întreaga echipă după victoria cu Chindia

După ultimul fluier al meciului Chindia – FCSB, Harlem Gnohere a fost cel mai felicitat jucător din lotul condus de Bogdan Vintilă. Atât coechipierii, cât și membri ai staff-ului, au apreciat evoluția și golul marcat de Gnohere, al doilea din acestă stagiune.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a dedicat golul copilului său

Harlem Gnohere a reușit să marcheze golul decisiv în victoria reușită de FCSB cu Chindia Târgoviște. La finalul meciului de la Ploiești, atacantul care a fost cel mai bun jucător al partidei, a declarat că dedică golul copilului său, născut în urmă cu o lună, și că este foarte fericit că a reușit să puncteze pentru prima dată după o pauză de peste o lună și jumătate.

“A fost o bucurie să marchez în sfârşit. După, cu siguranţă că, pe plan personal, startul sezonului nu a fost prea bun pentru mine. Trebuie să muncesc în continuare pentru a-mi câştiga locul de titular. S-a născut în urmă cu o lună. Golul este pentru ea şi pentru soţia mea. Cea mai importantă pentru mine este echipa şi victoria. Atât”, a declarat atacantul francez.

ADVERTISEMENT

În momentul în care se îndrepta către autocar, Harlem Gnohere a fost asaltat de fani pentru poze.

 

După victoria obținută în fața Chindiei, FCSB a ajuns la 18 puncte acumulate în primele 13 runde ale sezonului. Formația lui Bogdan Vintilă ocupă locul șapte, la egalitate cu Poli Iași, ocupanta ultimei poziții ce asigură calificarea în play-off la finele sezonului regular, cu mențiunea că formația lui Mihai Teja are un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT