Fotbal intern

Harlem Gnohere, interviu înainte de FCSB – U Craiova: “Vreau să joc pentru naţionala Coastei de Fildeş, ar fi ceva special”

Autori: Laurențiu Preda, Razvan Nicolae | 22.02.2019 | 18:16
Harlem Gnohere, interviu înainte de FCSB - U Craiova

Harlem Gnohere a oferit un interviu pentru presa din Coasta de Fildeş înainte de meciul FCSB – U Craiova. Atacantul vicecampioanei României a susţinut că îşi doreşte să joace pentru selecţionata africană, din moment ce părinţii lui provin din această ţară. Cu toate acestea, fotbalistul de 30 de ani s-a arătat dezamăgit de faptul că şefii Federaţiei nu l-au contactat încă, în timp ce la naţională sunt chemaţi jucători care evoluează în ligile inferioare din Belgia.

“Naţionala Coastei de Fildeş mă interesează pentru că este ţara mea de origine, locul unde s-au născut părinţii mei. Ar fi ceva special să joc în tricoul ivorienilor. E puţin ciudat când văd că un jucător ca mine, care joacă la un nivel bun, nu este chemat, în schimb sunt aduşi jucători din liga a doua a Belgiei. Este puţin ciudat. Nu am fost contactat de nimeni din Federaţie până acum. După felul în care am jucat în ultimii ani, mă gândeam că poate voi fi selecţionat, măcar o dată”, a declarat Harlem Gnohere.

Harlem Gnohere, interviu înainte de FCSB – U Craiova: “Sunt tentat să joc pentru naţionala României”

Harlem Gnohere a oferit un interviu înainte de meciul FCSB – U Craiova, partidă care se va disputa duminică, de la ora 20:00. Atacantul de 30 de ani a susţinut că au existat discuţii cu FRF şi că ar fi tentat să joace pentru echipa naţională a României.

Harlem Gnohere, interviu înainte de FCSB - U Craiova. Ce a spus
Harlem Gnohere, interviu înainte de FCSB – U Craiova. Ce a spus “Bizonul”

“În România au existat deja nişte discuţii, nu pot spune că avansate, despre posibilitatea de a juca pentru naţională. Această ţară mi-a deschis uşa spre cupele europene, mulţumită ei acum joc la nivelul acesta. M-ar interesa să joc pentru naţionala României dacă voi fi selecţionat”, a mai precizat Harlem Gnohere. În actualul sezon, atacantul născut la Paris a marcat 15 goluri în 26 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!