Sport

Harlem Gnohere, la antrenamentul FCSB înainte de meciul cu Anderlecht: „N-a uitat de unde a plecat!”. Video

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul golgheter din Liga 1 și al FCSB, a venit la antrenamentul oficial al FCSB înainte de meciul din grupele Conference League cu Anderlecht.
26.10.2022 | 21:32
Harlem Gnohere la antrenamentul FCSB inainte de meciul cu Anderlecht Na uitat de unde a plecat Video
Harlem Gnohere a marcat 41 de goluri în 2 ani la FCSB. Sursă foto: FCSB TV
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere este suporterul de lux al FCSB la meciul de la Bruxelles cu Anderlecht, iar fostul golgheter a fost prezent la antrenamentul echipei lui Nicolae Dică.

Harlem Gnohere, declarație de dragoste pentru FCSB: „Am două familii: aici și la București!”

Harlem Gnohere a apărut la antrenamentul oficial al FCSB dinaintea partidei cu Anderlecht. „Bizonul” s-a îmbrățișat cu Nicolae Dică și Mihai Pintilii și a spus: „Am două familii: aici și la București!”. 

ADVERTISEMENT

Atacantul de 34 de ani a reușit să câștige Cupa României cu FCSB în 2020 și a fost marcator în victoria cu 1-0 împotriva lui Lazio din Europa League, chiar cu Nicolae Dică antrenor:.

„Sperăm că o să ne poarte noroc. Va veni și el la meci. E bine că n-a uitat de unde a plecat. A făcut performanță la acest club”, a spus și Dică, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere nu crede însă ca FCSB poate câștiga cu Anderlecht: „Moralul nu e bun”

Fostul golgheter al FCSB e de părere că înfrângerea rușinoasă cu Silkeborg atârnă greu în continuare: „Când pierzi cu 0-5 acasă, moralul nu e bun. E dificil! Cred că Anderlecht va câștiga”. 

Harlem Gnohere a pus mâna pe telefon când Nicolae Dică a semnat noua înțelegere și crede că acesta va continua pe banca FCSB-ului: „I-am dat un mesaj și l-am felicitat pentru revenirea la FCSB, pentru că este un antrenor care m-a ajutat.

ADVERTISEMENT

E normal să fie presiune la FCSB. Ar trebui să reziste! Voi merge să îi văd pe foștii colegi și pe cei din staff. Îi știu pe Omrani, pe Coman și Vlad”, a mai spus „Bizonul” pentru PRO TV.

Gnohere îl consideră pe conaționalul și fostul său adversar, atacantul Billel Omrani, „urmașul său de drept la FCSB”.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,33  este cota pentru „1X și peste 1,5 goluri” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT