Fotbal international

Harlem Gnohere la naţionala României? Anunţul lui Contra. “E posibil să îl aduc!”

23.08.2018 | 00:16
Harlem Gnohere la nationala Romaniei Anuntul lui Contra E posibil sa il aduc

Cosmin Contra a anunţat că îşi doreşte să îl ia pe Harlem Gnohere la echipa naţională a României. “Guriţă” nu exclude posibilitatea ca “Bizonul” să fie naturalizat pentru a putea juca în meciurile echipei naţionale a României. Acesta a dezvăluit şi în ce condiţii l-ar aduce pe atacantul vicecampioanei României sub “tricolor”.

Mai mult, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj. “Guriţă” i-a închis uşa în nas lui Dan Nistor, fotbalistul pe care Gigi Becali doreşte să-l transfere la FCSB şi pentru care este dispus să plătească o avere.

Harlem Gnohere la naţionala României? Anunţul lui Contra

“Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus «Bizonului», când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment. Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență”, a declarat Cosmin Contra la o emisiune de sport.

Cosmin Contra i-a închis uşa în nas lui Dan Nistor

Dan Nistor, cu zâmbetul pe buze într-o conferinţă de presă a lui Dinamo

”Am alți jucători care au dat randament pe poziția lui. Este un 4-2-3-1. Eu nu îl văd pe Nistor în locul cui să joace acum. Nistor este într-o formă bună, dar la fel de bine și Stanciu este într-o formă foarte bună. Îl avem suspendat pe Răzvan Marin la primul joc. Poate să joace și Stanciu acolo. Stanciu și Budescu au dat randament foarte bun. E clar că Nistor face o treabă foarte bună la Dinamo, dar nu l-am văzut la echipa națională. După ce am venit la echipa națională, nu l-am chemat pe Nistor. Pentru mine, și Stanciu și Budescu au dat randament când au venit la națională. Eu am în cap acum și un Bicfalvi. Joacă în spatele vârfului și este foarte puternic și la cap. A dat randament la Dinamo și folosit ca vârf”, a mai spus Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României.

CITEŞTE ŞI:

Lista preliminară a lui Contra pentru dubla cu Muntenegru și Serbia

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundași: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Cosmin Moți (Ludogoreț, 12/0), Alin Toșca (Real Betis, 13/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), Alexandru Băluță (Slavia Praga, 5/1)

Echipa naţională a României va juca primul meci în Liga Naţiunilor pe 7 septembrie, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, contra celor de la Muntenegru, iar trei zile mai târziu, “tricolorii” se vor duela cu Serbia, în deplasare. Meciurile echipei naţionale a României vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com