Fotbal intern

Harlem Gnohere, la un pas să plece de la FCSB. “Da, poate ajunge acolo!”

15.01.2019 | 09:21
Harlem Gnohere la un pas sa plece de la FCSB Da poate ajunge acolo

Harlem Gnohere ar putea să fie transferat de Al Wasl, formaţie la care a ajuns în această iarnă Laurenţiu Reghecampf. Atacantul francez de la FCSB este la mare căutare, iar Gigi Becali i-a găsit deja un înlocuitor. Latifundiarul din Pipera l-a luat pe Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş, iar golgheterul vicecampioanei României ar putea să semneze în prima ligă a Emiratelor Arabe Unite.

Gigi Becali susţine că Harlem Gnohere nu poate ajunge la Al Shabab, echipă pregătită de Marius Şumudică, deoarece antrenorul român are deja nouă străini şi ar mai putea să aducă abia în perioada de mercato din vară, dar a anunţat că Laurenţiu Reghecampf ar putea să îl ia pe Harlem Gnohere la Al Wasl, echipă care se află pe locul 12 din 14 în clasamentul din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite.

Harlem Gnohere ar putea prinde un transfer la Al Wasl

“I-am spus lui Mihai Teja că îi fac toate poftele şi îi aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm un atacant că poate vând eu pe cineva. La Şumudică (n.r. Al Shabab) nu e posibil să ajungă, doar în vară ar mai putea transfera el străini, are deja nouă la echipă. Dar la Reghe e posibil să ajungă”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali anunţa că Harlem Gnohere are mai multe oferte, dar că a cerut 7 milioane de euro în schimbul atacantului francez, deşi a recunoscut că ar renunţa la serviciile lui şi pentru 5-6 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera încearcă să încaseze câţi mai mulţi bani de pe urma “Bizonului”, deoarece  “riscă să piardă campionatul” fără acesta în teren.

Bucuria lui Harlem Gnohere după un gol înscris pentru FCSB
  • 2,5 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com
  • 15 goluri şi o pasă decisivă are Harlem Gnohere în 23 de meciuri jucate pentru FCSB în sezonul 2018 – 2019