Fotbal international

Harlem Gnohere le-a spus francezilor secretele CFR-ului. “Va fi greu ca Rennes să câştige!” Regretele atacantului de la FCSB

07.11.2019 | 15:18
Harlem Gnohere lea spus francezilor secretele CFRului Va fi greu ca Rennes sa castige Regretele atacantului de la FCSB
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a vorbit despre meciul pe care CFR Cluj îl va juca împotriva lui Rennes, azi, ora 19.55, în etapa a 4-a din grupele Europa League, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar atacantul FCSB-ului le-a dezvăluit acestora secretele echipei antrenate de Dan Petrescu. “Bizonul” crede că lui Rennes îi va fi foarte greu la Cluj, toate acestea deoarece ardelenii sunt greu de controlat.

Harlem Gnohere le-a spus francezilor secretele CFR-ului

”Este un club foarte ambițios, cu jucători și cu un antrenor cu multă experiență. Nu este o echipă care să-și domine adversarul, dar este un adversar greu de controlat. Va fi dificil ca Rennes să câștige, dar nu este imposibil dacă vedem primul meci, când Rennes a dominat chiar dacă juca în 9 oameni”, a declarat Harlem Gnohere pentru 20minutes.fr. Mai mult, atacantul francez de la FSB a comentat şi în legătură cu nivelul din Casa Pariurilor Liga 1. ”Nu este cel mai faimos campionat, dar este un campionat atractiv pentru cei care nu au șansa să evolueze în Franța. Am șansa de a marca gol după gol.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere le-a dezvăluit francezilor că este principalul fan al fratelui său mai mic Joris Gnagnon, cel care este fundaşul lui Rennes, viitoarea adversară a CFR-ului. ”Îi urmăresc toate meciurile, sunt primul său fan pentru că muncește din greu. A avut un sezon greu anul trecut la Sevilla, dar cred că a învățat o lecție și s-a maturizat. Nu m-am amestecat în cariera lui, l-am lăsat să ia singur deciziile, a declarat atacantul de la FCSB, care în Românie a mai jucat pentru Dinamo.

Regretul lui Harlem Gnohere

Deşi fotbalul din România nu este la nivelul celui din Franţa, Spania, Italia sau Anglia, Harlem Gnohere este fericit în România, dar crede că ar fi putut avea o carieră mult mai impresionantă dacă ar fi fost mai serios şi ar fi muncit mai mult.

ADVERTISEMENT

”Privind în urmă, îmi spun că am făcut unele greșeli ale tinereții pe care nu ar fi trebuit să le fac. Am fost unul dintre cei mai buni jucători ai generației mele, 1988. Nu am știut însă să fac eforturi pentru a continua la acest nivel. Am fost în jurul unor jucători ca Blaise Matuidi, la tineret. Sunt foarte fericit pentru ei, nu sunt deloc gelos”, a povestit Gnohere pentru site-ul francez.