ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Harlem Gnohere, mesaj pentru Florin Tănase, infectat cu coronavirus. Ce i-a transmis fostul atacant de la FCSB

Autor: Gabriela Gheorghe | 19.09.2020 | 13:57
Harlem Gnohere, mesaj pentru Florin Tănase, infectat cu coronavirus. Ce i-a transmis fostul atacant de la FCSB
Meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 29 aprilie 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / www.SportPictures.ro

Mesajul lui Florin Tănase (25 de ani), care a spus că are coronavirus, dar și ce simptome a avut, are un impact major pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere fostul său coechipier a fost unul dintre cei care au comentat la postarea jucătorului de la FCSB. Formația din București va juca cu mulți jucători tineri în partida de campionat cu FC Argeș.

Gnohere ajuns între timp la Mouscron, în Belgia a comentat la postarea lui Florin Tănase: ”Ce faci, covid?” , a fost mesajul dat de francez, împreună cu doi emoticoni zâmbăreți. Jucătorul de la FCSB a apreciat întrebarea lui Harlem Gnohere și i-a răspuns ”Acum bine!”.

”Prima zi a fost destul de neplacută, cu febră, dureri de cap şi dureri musculare”

“Vă salut pe toţi! Se pare că acest virus, din păcate, a vrut cu tot dinadinsul să facem cunosţinţă. Prima zi a fost destul de neplacută, cu febră, dureri de cap şi dureri musculare.

ADVERTISEMENT

Imediat ce am ajuns în ţară, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum mă simt foarte bine.

Au mai fost mici stări de disconfort, dar nimic îngrijorător. Sper să ne revedem curând! Vă mulţumesc pentru gândurile voastre bune, pentru mesajele primite şi vă doresc sănătate! Doamne-ajută, tuturor!”, a postat Florin Tănase pe contul său de Instagram.

Care sunt cei 18 oameni infectați cu covid-19 de la FCSB?

Jucătorul FCSB-ului a fost găsit pozitiv la testul făcut la Timișoara, înainte de a ajunge în Serbia, împreună cu Darius Olaru și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Ei s-au întors la București, iar primii doi au fost puși pe perfuzii, dar sunt stabili. Ei au dureri mari de cap, dar și musculare, iar căpitanul și tușește.  FCSB are 18 oameni infectați cu coronavirus, nouă fotbaliști și nouă oficiali. Jucătorii sunt Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea și Andrei Miron.

Oficialii de la FCSB depistați pozitiv la covid-19 sunt: Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codoran (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinetoterapeut) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!