Sport

Harlem Gnohere, momentul adevărului! Cine l-a forțat să plece de la FCSB și cum a reacționat Gigi Becali: „S-au luat decizii bizare”

Harlem Gnohere (34 de ani) rupe tăcerea la doi ani după plecarea de la FCSB. Cine nu l-a mai dorit pe atacantul francez.
12.11.2022 | 20:03
Harlem Gnohere momentul adevarului Cine la fortat sa plece de la FCSB si cum a reactionat Gigi Becali Sau luat decizii bizare
51 de goluri în 115 meciuri a marcat Gnohere la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere a fost invitatul special al FCSB la meciul cu Anderlecht, iar fostul golgheter al vicecampioanei a spus lucrurilor pe nume la doi ani de la plecarea din România.

Harlem Gnohere le răspunde criticilor: „Am fost golgheterul României fiind gras”

„Bizonul” a vorbit pentru sport.ro despre plecarea de la FCSB și le dă replica celor care l-au acuzat că e supraponderal: „Oamenii vorbeau că am prea multe kilograme, dar eu nu înțelegeam. Acum, că înțeleg, mă deranjează. Chiar și așa, am jucat bine, oamenii puteau zice ce vor. Am fost golgheterul României fiind «gras»”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Gigi Becali i-a facilitat plecarea de la FCSB, Gnohere nu îi poartă pică: „Domnul Becali, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, în ciuda a ceea ce a vorbit în presă, chiar dacă intervine la echipă, este omul care face enorm de multe pentru Steaua (n.r. – FCSB).

Sper să rămână pentru mult timp, să reușească să ia un titlu deoarece a trecut mult timp de când s-a întâmplat asta. Mi-a plăcut de el (n.r. – Gigi Becali), faptul că era «nebun» mi-a plăcut enorm. Chiar dacă au fost decizii bizare în ceea ce mă privește, este o persoană pe care o apreciez”.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, motiv principal pentru care Gnohere nu a mai continuat la FCSB: „Am plecat mai mult din cauza antrenorului”

„Bizonul” a explicat că principalul motiv pentru care nu a mai continuat la FCSB a fost relația cu antrenorul echipei: „Am plecat din cauza domnului Becali, dar mai mult din cauza antrenorului care a venit (n.r. – Bogdan Vintilă). Nu am o problemă cu domnul Becali, chiar dacă m-a criticat mereu.

Anul în care am plecat a fost dificil pentru mine la nivel relațional cu antrenorul principal. Anumite decizii nu au fost corecte în ceea ce mă privește”.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere, aprecieri pentru Nicolae Dică. Ce spune despre perioada la Dinamo: „A fost perfect”

Harlem Gnohere are amintiri superbe din perioada în care Nicolae Dică era antrenorul FCSB„Anul cu Nicolae Dică, primul an cu el a fost o perioadă frumoasă. Am pierdut titlul la diferență mică, dar suporterii au trăit victoria cu Lazio, am marcat.

Acea perioadă, cel puțin pentru mine, a fost foarte bună. Relația pe care o aveam cu Dică era formidabilă. Erau jucători buni: Alibec, Budi, Junior, Bălașa, Niță. A fost o perioadă minunată”.

ADVERTISEMENT

Gnohere nu a uitat însă nici golurile reușite pentru Dinamo și mai ales pe Mircea Rednic, cel care l-a adus în Ștefan cel Mare: „La Dinamo trebuie să îi mulțumesc antrenorului Rednic. A fost cel care m-a vrut când am plecat de la Petrolul, îmi știa calitățile. A fost o perioadă formidabilă chiar dacă am pierdut Cupa Ligii. Erau jucători buni: Filip, Anton, Rotariu.

Cel mai frumos meci al meu? Au fost destule, dar cred că partida împotriva celor de la Astra, când era campioană. Am marcat trei goluri. Și cel cu Steaua, când a fost 1-1. Am intrat și am marcat. A fost perfect”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo și FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „x2 și peste 1,5 goluri” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT