Harlem Gnohere, noul Harlem Shake

Dansul victoriei lui Harlem Gnohere în meciul CSU Craiova - FCSB a făcut furori pe internet. Golul "Bizonului" din minutul 20 a fost unul din golurile esenţiale ale sezonului, căci a distanţat FCSB în clasament la două puncte de Viitorul, iar atacantul roş-albastru n-a avut răbdare să sărbătorească victoria după întoarcerea în capitală, ci şi-a celebrat reuşita direct în vestiar, după meci, cu un dans afro de tot hazul. Iată înregistrarea:

Clipul a făcut deliciul fanilor până acolo încât NetBet, sponsorul oficial al clubului, a lansat un concurs care va stârni şi mai mult amuzament: cine imită cel mai bine "Dansul Bizonului" va fi răsplătit cu 1000 de euro! Cu siguranţă că valoarea premiului va stârni pofta de dans a multora, iar noi abia aşteptăm sa publicăm cea mai buna imitaţie, dupa 20 aprilie când se încheie concursul.

Însă francezul va avea mult de furcă cu această idee, căci el însuşi va trebui să vadă filmuleţele şi să aleagă câştigătorul. NetBet va mai premia clipul cu cele mai multe vizualizări cu un tricou semnat de Gnohere, iar cinci mingi de fotbal semnate de membrii echipei vor fi oferite prin tragere la sorţi celor care să îşi arate talentele coregrafice pe Facebook sau Instagram.

Atacantul a avut la rândul lui şi motive financiare de bucurie dupa reuşită: Gigi Becali a afirmat după meci că îi va mări salariul.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231