ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Harlem Gnohere nu a plecat în cantonamentul FCSB din Spania! Gigi Becali, negocieri avansate pentru vânzarea atacantului la Ludogorets sau în țările arabe. EXCLUSIV

Autori: Cristi Coste, Francisc Oprea | 12.01.2020 | 11:49
Harlem Gnohere nu a plecat în cantonamentul FCSB din Spania! Gigi Becali, negocieri avansate pentru vânzarea atacantului la Ludogorets sau în țările arabe. EXCLUSIV
Harlem Gnohere ar putea pleca de la FCSB în această iarnă. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB a plecat duminică dimineață la Marbella, unde va efectua stagiul de pregătire din această pauză competițională. Marele absent din delegația „roș-albastră” a fost Harlem Gnohere care, din informațiile FANATIK, nu a mers în Spania pentru că Gigi Becali negociază cedarea sa la Ludogorets sau în zona arabă. În cazul în care tratativele pentru plecarea atacantului vor eșua, „Bizonul” se va alătura lotului la Marbella pentru a doua parte a cantonamentului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,20 este cota pentru „2”. Vezi aici mai multe cote!


Harlem Gnohere nu a plecat în cantonamentul din Spania

Harlem Gnohere este din ce în ce mai aproape de plecarea de la FCSB. FANATIK a aflat că Gigi Becali a transmis sâmbătă seară, cu o zi înaintea plecării, staff-ului că atacantul francez nu va face parte din lotul deplasat în cantonamentul din Spania pentru că negociază un transfer.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, patronul FCSB este în tratative cu Ludogorets și cu echipe din zona Golfului pentru cedarea lui Harlem Gnohere, însă, dacă negocierile nu se vor concretiza, „Bizonul” va pleca în Spania pentru a efectua stagiul de pregătire sub comanda lui Bogdan Vintilă.

Deși au puține șanse de a continua la FCSB în a doua parte a sezonului, Cristi Manea și Adi Popa au plecat în cantonamentul de la Marbella, alături de lotul din care au mai făcut parte și fotbaliști de la echipa a doua, precum Adrian Niță, Cristi Dumitru sau Ovidiu Perianu.

ADVERTISEMENT

„Bizonul” a fost cel mai bun marcator în ultimele două sezoane

Harlem Gnohere a fost cel mai bun marcator al celor de la FCSB în ultimele două sezoane din Liga 1, reușind să marcheze de fiecare de câte 15 ori. „Bizonul” a ratat startul actualei stagiuni, din cauza unei accidentări, iar în cele 13 partide în care a evoluat în campionat a punctat de șase ori.

Atacantul francez joacă de trei ani la FCSB, fiind transferat în vara lui 2017 de la Dinamo în schimbul a 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani are Harlem Gnohere
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!