Fotbal intern

Harlem Gnohere, vești de ultimă oră. Atacantul și-a făcut testul Covid în Belgia și nu mai vrea să joace la FCSB! Exclusiv

02.06.2020 | 20:05
Harlem Gnohere vesti de ultima ora Atacantul sia facut testul Covid in Belgia si nu mai vrea sa joace la FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere, 32 de ani, este unul dintre jucătorii care nu s-au prezentat la Berceni, deși roș-albaștrii și-au reluat antrenamentele de mai bine de două săptămâni.

Cei de la FCSB nu aveau nicio veste despre situația atacantului, decât faptul că trebuie să sosească în România și să se alăture echipei. FANATIK a aflat că, zilele trecute, „Bizonul” a găsit de cuviință să dea ceva informații despre el clubului care-l plătește. Între timp, anunță AntenaSport, Gnohere a revenit marți, 2 iunie, la București.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere i-a anunțat pe cei de la FCSB că și-a făcut testul Covid în Belgia și că rezultatele sunt negative

Harlem Gnohere este singurul jucător pe care Bogdan Vintilă îl aștepta la pregătirile de la Berceni, dar care nu și-a făcut apariția. Cei de la FCSB nu aveau nicio informație despre situația sa, așa cum a dezvăluit FANATIK.

Surpriză, însă, zilele trecute. Deși au trecut două săptămâni de când colegii săi sunt în cantonament, timp în care au efectuat și trei teste pentru coronavirus, așa cum prevede protocolul medical, Gnohere nu a catadicsit să-și facă apariția.

ADVERTISEMENT

Harlem și-o fi zis că merită, totuși, să-i anunțe pe cei care-l plătesc care este situația sa. Astfel, staff-ul celor de la FCSB poate răsufla acum „ușurat” după ce „Bizonul” le-a transmis că și-a făcut acasă în Belgia testul Covid și că este negativ!

„Bizonul” e convins că ar intra direct la antrenamente când va reveni la FCSB?

Și asta nu ar fi totul. Când va ajunge la București, Gnohere e convins că ar intra direct la antrenamentele lui Bogdan Vintilă pentru că nu are nicio problemă medicală.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că oamenii de la FCSB au zâmbit la mesajul „ Bizonului”, pentru că el va fi obligat să intre în izolare două săptămâni imediat după ce apare la București. Indiferent de testul pe care l-a făcut în Belgia. Cert e că atacantul nu pare prea updatat cu ce-l așteaptă la București… Sau probabil nici nu-l interesează!

Harlem Gnohere nu mai vrea să joace la FCSB și merge la judecată cu Gigi Becali după ce a fost băgat în șomaj tehnic de către patron!

FANATIK a dezvăluit acum câteva săptămăni că Gnohere este foarte supărat după ce Gigi Becali a decis să-l bage în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători. A amenințat cu judecata!

ADVERTISEMENT

Și nu doar că a amenințat, dar apropiații atacantului dezvăluie că acesta va merge la FIFA și va cere ca Gigi Becali să-i dea toți banii pentru restul contractului! Francezul și avocații acestuia vor invoca justa cauză pentru a avea câștig de cauză și a-l face pe Becali bun de plată.

Harlem Gnohere a avut o reacție nepotrivită în perioada de pandemie la adresa celor de la FCSB. Fără să facă referire la cineva anume, Gnohere a postat pe Instagram o poză de la momentul când FCSB i-a prelungit contractul, cu un comentariu ofensator: „Alzheimer?!”

Șansele ca Harlem Gnohere să mai continue la FCSB sunt minime. El nu mai vrea să rămână, Gigi Becali nu mai vrea să-l țină. Mai are un an de contract, până în iunie 2021, și sunt bani la mijloc.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere pe transfermarkt, jumătate din cât valora acum un an, în vara lui 2019
  • 250.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Dinamo în ianuarie 2017 pentru a-l transfera pe Gnohere la FCSB
ADVERTISEMENT